Review: ketting van Bluedotshop

Review: ketting van Bluedotshop

DSC_0962

Afgelopen week kreeg ik een heel leuk en minimalistische kettinkje opgestuurd van Nikki van de Bluedotshop. Hoewel dit geen ketting is die ik zelf zou hebben uitgekozen, heb ik hem deze week al een aantal keer met plezier gedragen! Benieuwd waarom? Lees dan snel verder!

Het kettinkje is iets wat ik zelf niet zou uitkiezen, gewoon omdat ik mij eigenlijk al jaren lang vast houd aan mijn voorkeur voor zilver. Maar aangezien ik de afgelopen tijd mijn zilveren sieraden ook wel eens in wissel voor wat rosegoud, moet er ook een moment komen dat je goud de kans gaat geven. Daarom was ik heel blij toen Nikkie dit kettinkje aanbood!

DSC_0957

Doordat de ketting heel smal en minimalistisch is, was voor mij de overgang niet zo groot. En wat ben ik stiekem een beetje verliefd geworden! Ondanks dat het kettinkje klein is, is hij door het ontwerp een heel stuk bijzonderder dan de meeste kleine, smalle kettingen.

De ketting bestaat namelijk eigenlijk uit twee stuks, waarvan het ene stuk de daadwerkelijke ketting is die om je hals heen zit. Deze is te verstellen in grote maar ik vind het zelf mooi als hij wat strakker rond mijn hals zit.

DSC_0956Dan is het volgende stuk de ketting die hangt. Deze word door een gouden staafje verbonden met het stuk rond de hals en maakt de ketting heel sierlijk en slank. Ook het staafje geeft een leuk speels effect doordat deze de lange ketting een beetje op breekt.

DSC_0958

Aan het uiteinde van de ketting zit nog een triangeltje. Dit maakt de ketting echt af en door de hanger word de ketting ook een beetje stoer  ( althans dat vind ik).

Ik vind de ketting echt super leuk en ik ben er erg blij mee! Hoewel ik al heel veel minimalistische kettinkjes heb willen kopen, weerhield de prijs mij altijd een beetje. De prijzen op de Bluedotshop zijn heel schappelijk en daar vind ik het super leuk om voor kleine prijsje kleine kettinkjes te kopen! Ik heb al even verder zitten speuren en ik heb al heel wat leuke kettinkjes in de webshop van de Bluedotshop gevonden, zoals dit lieve bambi kettinkje! <3.

De prijs van deze triangel ketting is €3,95!

Ga jij deze triangel ketting ook bestellen? Dan heb ik nog een leuke kortingscode voor je! Als je bij jou bestelling de kortingscode ” debeautykoffer” vermeld, krijg je ook nog eens 10% korting. Let op, de korting geld alleen voor de triangel ketting. De code geldt tot en met 31 maart.

De Bluedotshop is ook te volgen op Facebook en Instagram. En ik zou je zeker willen aanraden om een kijkje te nemen op de website!

Liefs

 

 

3 thoughts on “Review: ketting van Bluedotshop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge