Video; DIY Zelf Geurkaarsen Maken

Video; DIY Zelf Geurkaarsen Maken

Schermafbeelding 2015-03-13 om 16.24.39

Hoi!

Vandaag heb ik weer een DIY voor je online staan, ik ga je laten zien hoe je met weinig spullen gemakkelijk je eigen geurkaarsen kan maken!

Kijk je mee?

Ga jij zelf geurkaarsen maken?

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

Doe jij al mee met mijn mega Winactie?

7 thoughts on “Video; DIY Zelf Geurkaarsen Maken

  1. Goh, dat is best makkelijk zo. Leuk! Ik heb nog heel veel geurolie staan hier, dus dat ga ik zeker eens doen binnenkort. Wat ik me wel afvraag is hoe je die schaal en de juslepel weer schoon krijgt? Gaat dat kaarsvet niet stollen zodra je klaar bent?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge