Review MAC Please Me *Natuurlijk Roze*

Review MAC Please Me *Natuurlijk Roze*

DSC_0956

MAC, oh MAC, wat ben ik er gek van! En nee, ik heb het hier niet over de gele M maar over het prachtige merk M.A.C. Cosmetics. Ruim een half jaar geleden heb ik mijn allereerste M.A.C. lipstick gekocht ( klik hier voor de review van deze Viva Glam II) en sindsdien struin ik het internet af op zoek naar nieuwe lipsticks voor op mijn wishlist! Na er ongeveer 20 op mijn lijstje te hebben gezet vond ik dat ik best een cadeautje verdiende en daarom bestelde ik mijn volgende M.A.C. lipstick. Ben jij benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan snel verder!

DSC_0953

Je hebt natuurlijk al in de titel kunnen lezen dat het gaat op de Please Me lipstick. Dit is voor mij een nieuwe soort kleur aangezien ik meestal niet van het roze ben ( volle lippen plus roze is niet zo mijn ding) maar nadat ik ongeveer honderd reviews had gelezen en allerlei swatches had opgezocht was dit iets anders dan de standaard roze sticks die ik dus zo veel mogelijk vermijd. En bij zoveel dames stond deze lipstick zo mooi dat ik hem wel moest bestellen, Oeps! Gelijk begon ik aan mijzelf te twijfelen, is dat roze niet te voor mij?

DSC_0957               DSC_0965

Maar na de eerste keer op de lippen was ik daar vanaf. Wat een super mooie zachte en classy kleur! Het roze is niet super fel barbieroze maar het is juist een hele zachte natuurlijke kleur die ervoor zorgt dat mijn lippen net een kleurtje krijgen zonder overdreven te zijn. Daarbij brengt Please Me super fijn aan en blijft hij ook nog eens lang zitten. Het is geen long lasting kleur dus na een maaltijd zal je hem even bij moeten werken maar een drankje en wat geklets overleeft hij zeker!

DSC_0962

Conclusie.

image

Ik ben zo blij met Please Me! Voor mij is dit echt een everyday lipstick geworden en daarom zit hij gewoon standaard in mijn tas. Mocht je dus op zoek zijn naar een zacht roze kleur die bij vrijwel elke look past, dan kan ik je Please Me zeker aanraden!

M.A.C. Please Me is te koop bij Douglas, Bijenkorf en MAC stores en kost €19,00.

Aangezien ik nu al weer aan het speuren ben naar mijn volgende M.A.C. lipstick wil ik graag weten wat jouw favoriet is? Wellicht dat dat mijn volgende word!

Liefs

 

Volg jij De Beautykoffer al?

Facebook, Twitter, Instagram, Bloglovin, Youtube

Doe jij al mee met mijn mega Winactie?

 

21 thoughts on “Review MAC Please Me *Natuurlijk Roze*

  1. Hij is heel mooi, lieverd!
    Deze kleur heb ik zelf nog niet in mijn handen gehad, maar de zacht roze kleur is een kleur die overal bij past en vooral ook mooi in de zomer is, als je bijvoorbeeld mooi bruin bent.

    En de naam, zegt het al he!
    Jammer dat je geen foto van jezelf hebt, hihi, zal je erg mooi staan!

  2. Ik snap het wel hoor dat deze lipstick zo goed loopt bij MAC. Iedere keer dat ik hem zie lijkt hij wel mooier te worden, een prachtige lipstick om iedere look af te maken <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge