Review Ananas Ketting AllTheMustHaves * Mini Fruit als Sieraad*

Review Ananas Ketting AllTheMustHaves * Mini Fruit als Sieraad*

DSC_0958

Van AllTheMustHaves kreeg ik de vraag of ik een kettinkje van hen wilden ontvangen en natuurlijk wilde ik dat! Zo kreeg ik een wel heel schattig en lief kettinkje thuis gestuurd met een hanger die op dit moment heel gewild is. En vandaag laat ik jou weten of en wat ik nou zo leuk vind aan deze ketting.

DSC_0944

Goud?!

Zoals je misschien wel eens is opgevallen, ben ik iemand die vrijwel altijd zilver draagt met een uitzondering naar roségoud. Goud was tot een paar maanden geleden dan ook niet te vinden in mijn sieradenstash. Gelukkig is mij sinds een tijdje wel opgevallen dat ook goud heel leuk ( bij mij) kan zijn, mits het geen overdreven grote sieraden zijn. En dat is bij deze ketting zeker het geval.

DSC_0948

Ananas

Het gaat namelijk om een heel klein minimalistisch goud kettinkje met daaraan een kleine hanger in de vorm van een ananasje. Hoe leuk! Ik ga dan ook graag mee in de hype die er nu gaat om ananas patronen in de mode. Ik vind het fruit ten eerste waanzinnig lekker, maar daarnaast is het natuurlijk een super mooie en vrolijke vrucht om te zien. Één die mij gelijk aan de zomer doet denken zodra ik hem zie.

DSC_0962

En dat geldt dus ook zeker voor deze ketting. Doordat de ketting minimalistisch is, is het geen gigantische eyecatcher maar geef je hiermee net een kleine touch aan je outfit. Ik ben er blij mee.

Ook voor de prijs hoef je het niet te laten want dit schatje kost maar €5,00!

Conclusie

Zoals je wel merkt ben ik ontzettend blij met deze ketting en ik ben er zeker van dat ik hem de aankomende tijd regelmatig zal dragen!

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

Doe jij al mee met mijn mega Winactie?

 

9 thoughts on “Review Ananas Ketting AllTheMustHaves * Mini Fruit als Sieraad*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge