Unboxing Swap Met Eilish van ArtisticStateOfMind * Snoepjes, Schuim & Lipstick*

Unboxing Swap Met Eilish van ArtisticStateOfMind * Snoepjes, Schuim & Lipstick*

image

Gisteren kreeg ik een super leuk pakketje binnen van lieve Eilish van ArtisticStateOfMind. Natuurlijk moet ik de gekregen spulletjes even met jullie delen, dus Let’s Go!

Een paar weekjes geleden spraken Eilish en ik af om een swap met zijn tweetjes te doen. Een swap is feitelijk het uitwisselen van iets en in ons geval hadden we een bedrag afgesproken waar we dan cadeautjes voor elkaar voor gingen kopen.

image

Gisteren kreeg ik het pakketje dan binnen en ik vind het zo super leuk! Allereerst gewoon al hoe het is ingepakt in allerlei leuke kleurtjes, zo tof! Ik werd spontaan vrolijk toen ik de doos opende! En alsof Eilish mij echt super goed kent ( terwijl we elkaar nog nooit real life hebben gezien) heeft ze allemaal spulletjes uitgekozen die ik echt geweldig vind! Goed, over naar de spulletjes!

 

image

 

In de box lagen een aantal van deze super lekkere Napoleon snoepjes, omnomnomnom!

image

 

Ook zat er een super leuke spons in de vorm van een ster bij, verfrissingsdoekjes met een verpakking waardoor je instant happy word en een super lekker geurende schuimgel van de Hema!

image

Ook zaten er geweldige nagelstickers in, twee Peel Off maskertjes en een maskertje van Dr. van der Hoog!

image

Dan zaten ook deze leuke Invisibobbles erin, een super mooie Essence lipstick met een (denk ik) matchen lidpotlood, een super cute snoeproze lakje en tissue papers waardoor ik nou al ontelbaar DIY’s in mijn hoofd heb, hahaha!

En dat zijn mijn ontvangen spulletjes. Ik vind het zo’n leuk pakketje en ook het hele idee van zo’n swap vind ik super leuk. Je leert ook weer eens andere spulletjes kennen. Zo zou ik denk ik zelf niet snel kiezen voor de kleur nagellak maar nu ik hem heb gekregen vind ik hem echt geweldig!

Lieve Eilish, super bedankt voor de leuke spulletjes! Ik ben er heel blij mee en ik vond het leuk met jou te swappen 😀 ( is dat een woord?).

Ben je ook beneiuwd wat Eilish van mij heeft gekregen en wat zijn er van vind? Neem jij dan ook een kijkje bij haar artikel!

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

Doe jij al mee met mijn mega Winactie?

11 thoughts on “Unboxing Swap Met Eilish van ArtisticStateOfMind * Snoepjes, Schuim & Lipstick*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge