Review Sieraden IkBenSieraden.NL * Handboeien & Kroontjes*

Review Sieraden IkBenSieraden.NL * Handboeien & Kroontjes*

DSC_0968

 

 

Laats kreeg ik een mailtje van Vivienne van de webshop IkBenSieraden.nl met de vraag of ik een aantal sieraden voor haar wilde reviewen en na een paar minuutjes op haar webshop te hebben rond geneust wilde ik hier absoluut aan mee werken want wat staan er veel leuke accessoires in de shop! Ik heb er een drie tal uitgezocht en vandaag wil ik deze graag aan je laten zien!

DSC_0965

 

In de webshop vind je veel uiteen lopende accessoires, zo kan je er terecht voor haar sieraden, de wat stoerdere sieraden maar ook mooie parel oorbelletjes en ga zo maar door. Voor ieder wat wils dus! Zelf ben ik van de simpele minimalistische sieraden en daar heb ik er ook een aantal van uitgezocht.

 

DSC_0953

 

 

Ik begin met deze super leuke ring in de vorm van een kroontje. De ring is silver platen en glanst mooi. Daarbij is de ring niet helemaal gesloten waardoor je hem zelf nog een klein beetje groter of kleiner kan buigen, voor iedereen geschikt dus!

DSC_0960

 

Deze ring is via deze link te vinden en kost €6,95.

DSC_0963

 

Dan is dit lieve kettinkje aan de beurt! Ik vond deze zo lief en schattig in de webshop dat ik deze heel graag wilde hebben. Door de vormen is het een prachtige ketting voor elke dag en maakt hij iedere outfit net wat specialer!

DSC_0973

 

Deze ketting is via deze link te koop en kost €9.95.

DSC_0980

 

Dan last but not least, deze super leuke armband in de vorm van handboeien. Iets stoerder dan de vorige sieraden maar zeker niet minder leuk. Ik vind deze armband echt super leuk en doordat ook dit een smal en klein sieraad is kan hij prima met vele outfits gecombineerd worden! Deze armband is via deze link te koop en kost €7,45.

DSC_0983

 

Conclusie.

Ik houd hiervan! Leuke sieraden voor een klein prijsje, heel veel beter kan het eigenlijk niet worden toch? Ik weet zeker ik regelmatig een kijkje zal nemen bij IkBenSieraden!

Welk sieraad vind jij het leukst?

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

8 thoughts on “Review Sieraden IkBenSieraden.NL * Handboeien & Kroontjes*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge