Whatskeburt Maart 2015 * Kwarktaart & Vloggen*

Whatskeburt Maart 2015 * Kwarktaart & Vloggen*

image

 

Oh de maand maart is alweer voorbij! Deze maand vond ik leuk. Het werd langer licht, we hadden best wat zonnige dagen en ik heb heel wat leuke dingen meegemaakt/ gedaan. En zoals je ondertussen wel van mij gewend zal zijn laat ik je nu nog even zien Watskeburt in maart!

image

 

Ik testte de Inversion Method en wat was ik verrast! Deze maand ga ik hem nog eens doen om te kijken of dit resultaat eenmalig is of dat je het kan herhalen. Ik ben zo benieuwd! Hier kan je het artikel wat ik erover schreef terug lezen.

 

 

image

 

Ik ben de afgelopen maand een beetje obsessed geweest met mijn moestuinplantjes, haha! Er zijn er heel wat ontkiemd en ze zijn nu toe aan het verpotten. Ik ben super blij want dat betekent dat ik dus toch een soort van mini groene vingers heb ( ik krijg het zelfs voor elkaar om een orchidee om zeep te helpen).

 

image

 

De maand maart stond in het teken van gezonde baksels waar deze kwarktaart er één van is! Deze taart is zelfs geschikt als ontbijt en dat is precies waar ik hem vaak voor heb gebruikt de afgelopen week, jum!

 

image

 

Ik kreeg inspiratie om het ouderwetse recept voor griesmeelpudding om te toveren naar een recept wat beter geschikt is voor 2015. Super lekker, laag in calorieën en daarnaast ontzettend vullend!

 

image

 

Ik ben Insider voor VeraCamilla, hoe tof! De afgelopen week heb ik de nude kleur uitgetest en deze week ga ik de prachtige roze testen. Houd mijn Instagram dus in de gaten want dit word een leuke test!

image

 

Jeej! Ik behaalde de 250 followers op Bloglovin. Tuurlijk zijn er blogs die het beter doen maar hallo, 250 mensen! Ik kan ze niet allemaal in mijn woonkamer kwijt hoor! Super bedankt dus <3!

image

Ik had een goede dag ( eigenlijk zelfs een hele goede week) en ging eventjes shoppen. Het resultaat heb ik natuurlijk al in een shoplog gezet!

image

 

Ik was druk bezig met editten en toen ik eventjes wegliep nam Marley het even over. Rare kat.

image

 

Het is lente! Deze knapperds stonden prachtig te bloeien en wat ruikt het dan lekker! Echt zo’n lente geur.

 

image

 

Ik maakte zelf eindelijk geurkaarsen! Dat stond al zo lang op mijn to do lijstje en eindelijk is het dan eens gebeurd. En natuurlijk heb ik er een video van gemaakt!

 

image

 

Bij de Albert Heijn kwam ik deze joekels van aardbeien tegen en die moesten mee. Zooo lekker!

image

 

Ik deed een Swap met Eilish van ArtisticStateOfMind en wat ben ik blij met de gekregen spulletjes!

 

image

Naar aanleiding van het 1 jarig bestaan van De Beautykoffer deed ik een winactie en wat waren jullie enthousiast! Ondertussen is hij gesloten en heeft de winnaar een mailtje van mij gekregen.

Schermafbeelding 2015-03-28 om 14.34.29

Ik ging voor het allereerst vloggen en man wat ongemakkelijk! Althans, de eerste paar minuten want het went zo snel om tegen een camera te praten. Ik vond het super leuk om te doen!

En dat was de maand maart alweer! April vind ik altijd een leuke maand want dan ben ik jarig, is het Pasen en komt er steeds beter weer aan. Houd De Beautykoffer trouwens goed in de gaten want wie jarig is, trakteert;).

Wat ga jij doen in april?

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

 

3 thoughts on “Whatskeburt Maart 2015 * Kwarktaart & Vloggen*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge