Spam je Blog of YouTube kanaal!

Spam je Blog of YouTube kanaal!

large-1

Zelf vind ik het super leuk om telkens nieuwe bloggers of YouTubers te ontdekken en ik zal hiermee vast niet de enige zijn. Vandaar dat ik je de kans wil geven om mij en natuurlijk de lezers van De beautykoffer te laten kennis maken met jou blog of YouTube kanaal!

Laat daarom in de comments achter waar jou blog of kanaal over gaat en waarom wij een kijkje bij jou moeten nemen!

Spammen maar!

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

17 thoughts on “Spam je Blog of YouTube kanaal!

 1. Wat lief dat we mogen spammen! Ik kan ook altijd nieuwe blogs gebruiken om lekker te lezen. De meeste blogs die ik volg, haal ik dan ook uit ‘spam je blog’-artikelen!

  Mijn naam is Renske, 24 lentes jong. Op http://montevie.wordpress.com is mijn blog te vinden. Mijn blog staat in principe nog in de kinderschoenen, maar ik durf wel te zeggen dat ik het redelijk goed doe voor een ‘groentje’. 😉 Na lang, heel lang, twijfelen heb ik de stap gezet om online te gaan. En wat kan ik genieten van het bloggen en de lieve reacties die ik krijg.

  Ik blog voornamelijk persoonlijk, maar ik plaats er ook DIY’s, recepten etc. Iedere zondag is ‘Sunday Baking Day’! Gisteren stond er een Spaans baksel op mijn blog. Neem dus snel een kijkje, want dat wil je niet missen! 🙂 Enjoy!
  Renske onlangs geplaatst…Mijn kiekjes #1My Profile

 2. Ah, dank je wel dat we mogen spammen!

  Mijn naam is Marion en ik ben geen beautyblogger. Ik lees wel veel beautyblogs trouwens, maar dat doet er nu even niet toe. Ik heb een persoonlijk blog. Ik ben onlangs hersteld van een eetstoornis. Daar heb ik veel over geschreven op mijn blog. Daarnaast schrijf ik over psychische klachten als depressie en angst. Niet informatief, maar uit eigen ervaring. Ik wil proberen de taboes die op deze aandoeningen rusten te doorbreken door er open en eerlijk over te zijn. Het kan iedereen overkomen. Het is niet iets om je voor te schamen. Lijkt het je interessant, zoek je herkenning voor jezelf of misschien voor iemand in je omgeving? Kom dan gerust een keer meelezen. Wie weet heb je er wat aan. Liefs, Marion
  Marion onlangs geplaatst…Follow Your Heart #1My Profile

 3. Wat lief dat we mogen spammen!

  Eerst had ik een andere blog, maar sinds zaterdag heb ik besloten het over een andere boeg te gooien. Ik ga mijn droom achterna!

  Mijn blog – one dollar hotel project, moet een laagdrempelige manier worden om mijn favoriete recepten te kopen, maar ook om een wijncursus te doen. Alles wat ik hiermee ‘verdien’ komt op een aparte rekening, waarmee ik hoop mijn droom waar te kunnen maken!

  Uiteraard vind je op het blog ook achtergrondinformatie, stukjes over “dè horeca” en nog veel meer! Uiteraard zullen hier ook alle updates worden geplaatst met betrekking tot het project!

  Tot snel ziens?
  Liefs Inge
  Inge onlangs geplaatst…Hotel managementMy Profile

 4. Superleuk zo’n spam je blog, kan ik gelijk de andere bloggers ontdekken!
  Op mijn blog vond je van alles wat ik leuk en belangrijk vind. Elke week komen er geluksmomenten en diy’s voorbij. Ook recepten, theeproeverijen of gadgets zie je terug. Ik zou het leuk vinden als jullie een kijkje komen nemen! Tot ziens op mijn blog 🙂
  Karin onlangs geplaatst…Plastic tasjes challengeMy Profile

 5. leuk! Heel toevallig heb ik gisteren ook een spam-je-blog oproep op mijn blog geplaatst. Altijd leuk om nieuwe blogs en mensen te ontdekken.

  Ik ben in januari jl. begonnen met princess-leia.nl, princess Leia staat voor mijn dochtertje Leia, zij is in oktober 2014 6 weken te vroeg en te licht geboren en dus een prematuur en dysmatuur kindje. Ik gebruik mijn blog om de zwangerschap en bevalling van me af te schrijven en de moeilijke periode die we nadien nog hebben meegemaakt. Verder wil ik mensen graag meer informeren over het onderwerp vroeggeboorte.

  Verder is het best een personal blog, ik vertel jullie hoe ik het moederschap bijvoorbeeld combineer met mijn rol als vrouw en studente. Natuurlijk kun je er ook artikelen over beauty, fashion en healthy lifestyle vinden.

  Ik verwelkom jullie graag en zou het leuk vinden als jullie een berichtje achterlaten. Happy Easter! Liefs Cassandra
  Cassandra onlangs geplaatst…Spam je blog | Paas editieMy Profile

 6. Hi, ik ben layla en ik blog nu op http://www.lanitanl.nl al weer 4 jaar. Ik blog over beauty, fashion en lifestyle met een vleugje islam er door heen. Een oog voor moslima’s. Ik schrijf ook regelmatig recepten en af en toe een persoonlijk artikel… neem een kijkje zou ik zeggen

 7. Hoi ik ben Ike,
  hou van fashion, shoppen, fotograferen enz..
  Fijn dat we hier mogen spammen en iets schrijven over onszelf en ieder over zijn/haar blog.
  Je vindt op mijn blog posts over nailart, beauty, shoplogs, recepten etc..
  Het is fijn om telkens weer nieuwe bloggers te zien en om hun artikelen ook te lezen.
  Graag nodig ik jullie uit om een rond te kijken op mijn blog en er een reactie achter te laten Ik schrijf al bijna 4 jaren op mijn blog en kort geleden had ik het veranderd naar https://homemadepicturemania.wordpress.com/.
  Ik vindt het erg leuk.

  Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge