Review Rimmel Provocalips 16HR Kiss Proof Lip Colour

Review Rimmel Provocalips 16HR Kiss Proof Lip Colour

DSC_0954

De Provocalips van Rimmel kom je bij bijna elke grote blogger wel tegen. Maar is dat terecht? Is de lang houdende lipstick nou echt zo goed als iedereen beweert? En zo ja, zijn er dan echt geen nadelen? Zelf heb ik een haat liefde relatie met lang houdende lipsticks. De kleuren blijven bij mij wel langer zitten dan een normale lipstick maar gaan op den duur vreselijk lelijk “afbrokkelen” waardoor ik mijzelf dan het liefst op wil sluiten in de badkamer tot ik de kleur van mijn lippen geboend heb. Toen ik als Insider van VeraCamilla deze nieuwe lang houdbare lipsticks mocht uittesten was ik dus ook erg benieuwd of deze wel volledig zouden bevallen. En dus gingen ze in de test!

DSC_0953

De Provocalips zijn op het eerste gezicht net als de meeste lang houdbare lipsticks, ze bestaan namelijk uit twee onderdelen. Zo zit er een vloeibare lipstick aan de ene kant van de stick en aan de andere kant zit een balsem die je over de kleur heen brengt. Op zich vind ik het wel handig dat deze aan elkaar vast zitten. Zo zijn er ook sets waarbij de balsem los zit van de “lipstick” en zo’n chaoot als ik is één van de onderdelen dan ook al snel kwijt!

DSC_0958

De kleuren zijn mooi gepigmenteerd en zijn heel makkelijk te verdelen over de lippen. Let er wel op dat je redelijk snel te werk gaat want de “kleur” droogt op. Het maken van foutjes moet je dus ook zo veel mogelijk voorkomen want als de “kleur” eenmaal zit is hij niet makkelijk even weg te vegen.

DSC_0960

Na het opbrengen van de “kleur” moet je deze even laten drogen. Laat je lippen dus even ( een minuutje) van elkaar. Eenmaal droog merk je dat je lippen ietwat trekken. Nu is het tijd voor de balsem!

DSC_0948 DSC_0946

En wat is deze fijn! Hij ruikt heerlijk wat ik een absolute plus vind, is niet plakkerig als een lipgloss en geeft een kleine subtiele glans af!

Zoals gezegd kreeg ik er als Insider twee opgestuurd. Zelf heb ik er nog eentje aangeschaft en dat is zeker niet de laatste want ik wil hier zeker nog een mooie rode kleur van. Natuurlijk heb ik de kleuren voor je opgedaan en zie hier het resultaat:

DSC_0961

110 Dare To Pink is een subtiele nude kleur waardoor ik dit als een echte everyday kleur beschouw!

DSC_0964

200 I’ll Call You is al wat heftiger dan Dare To Pink maar zeker ook heel draagbaar op een doordeweekse dag.

DSC_0966

310 Little Minx is heftig, althans voor mij wel. Daarom moest ik even slikken toen ik deze op bracht maar wat vind ik hem gaaf! Als je het accent op de lippen wilt leggen is dit echt de ideale kleur!

Ik vind alle kleuren heel erg gaaf, maar blijven ze nou echt zo goed zitten? Daar kan ik heel kort over zijn; Ja! De kleuren blijven ( mits je ze een beetje bijhoudt met de balsem) echt een dag zitten. En ook eten en drinken is geen probleem. Man, wat een uitvinding! Op mijn FacebookTwitterInstagram kan je foto’s van de testen vinden die ik de Provocalips heb laten ondergaan om te kijken of ze echt bleven zitten!

Het verwijderen van de Provocalips is even lastig maar met een reiniging op oliebasis is het zeker goed te doen!

DSC_0956

Conclusie.

Ik ben zo blij met mijn Provocalips! Wat een fijne lipsticks en wat een mooie houdbaarheid. Echt een top product. Het enige kleine minpuntje vind ik dat de balsem niet los te koop is. Ik gebruik deze namelijk de hele dag door en daardoor zal hij ook sneller op zijn dan de kleur. Ik zou het echt ideaal vinden als Rimmel met een soort ” navulling” komt van de balsem ( hint, hint Rimmel!).

De Rimmel Provocalips zijn bij de meeste drogisterijen ( Kruidvat, Trekpleister, Etos) te koop en kosten €11,99.

Heb jij al een Provocalips?

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

 

9 thoughts on “Review Rimmel Provocalips 16HR Kiss Proof Lip Colour

  1. Staan je prachtig, lieve schat!
    Little Minx heb ik ook, mooi is ‘ie he!

    PS: Bij de Etos hebben ze de balsems wel, in een kleine variant, alleen de balsem, wel van Maybelline, maar dan heb je hem wel los! (5.99 geloof ik)

  2. Wat een prachtige kleuren! Ik ben zelf gek op langhoudende lipstick, maar er waren nooit mooie nude kleuren te vinden (en om nu elke dag knalrode lippen te hebben staat mij ook niet zo aan). Binnenkort toch maar naar de winkel om de nieuwe Rimmel aan te schaffen!

  3. Ik ben hem vandaag voor het eerst aan het testen en na 6 bakken thee, broodjes en een appel zit ie nog steeds helemaal op zijn plek. Wow. I’m impressed! En het is zeker de aanschaf waard (ook al vind ik het echt aardig aan de prijs). Gelukkig gisteren bij Etos geshopt waar nu alles van Rimmel 2e gratis is 😉 xo Daisy
    Daisy onlangs geplaatst…Mijn week in plaatjes #14My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge