Gesloten MAC Winactie Reminder * lipstick naar keuze*

Gesloten MAC Winactie Reminder * lipstick naar keuze*

DSC_0957

Hoi!

Een paar weekjes geleden ben ik 24 geworden en zoals toen gezegd wil ik dat graag met jullie vieren. Vandaar dat ik een leuke winactie ben gestart ( klik hier voor het artikel). Vandaag wil ik je reminden aan deze winactie!

Je kan dus een MAC lipstick naar keuze winnen! Zelf ben ik helemaal gek van de MAC lipsticks en heb ik er nog tientallen op mijn lijstje staan. Aangezien ik volgens mij niet de enige ben met dit “probleem” leek het mij dus super leuk om er één weg te geven!

image

Wat moet je doen om kans te maken:

– Volg mij op Bloglovin

– Laat in een reactie onder dit artikel achter wat jou Bloglovin naam is en welke lipstick jij zou willen winnen.

En dat is alles wat je moet doen! Super simpel toch!?

 

Deze winactie loopt tot 12 mei. Op die dag krijgt degene die gewonnen heeft van mij een mailtje dus zorg ervoor dat je een geldig mailadres hebt ingevuld!

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

27 thoughts on “Gesloten MAC Winactie Reminder * lipstick naar keuze*

 1. Wat super leuk dat je deze winactie houd!! Nog gefeliciteerd met je verjaardag XXX
  Ik doe super graag mee!! Zou heel graag Pink Plaid willen winnen 😀 Heet op blogloving Sunshinebyson
  sonja onlangs geplaatst…My Life tagMy Profile

 2. Heee, nog gefeliciteerd! Super leuk dat je je verjaardag ook met ons wil delen. Al super lang staat craving op mijn Mac wishlist!

  Xxx MusicLoverxx

 3. Hey ik heb je een paar dagen geleden op YouTube en vind je super leuk. Als ik zou winnen zou ik graag mac faux willen. xxx laura

 4. YES!! Wat super leuk zeg! ? Lijkt me geweldig om zo’n prachtige Mac lipstick te mogen winnen! Ik zou gaan voor please me of velvet teddy! Liefs

 5. Ik had al gereageerd op je video maar dat maakt niet uit ik zou zo als je misschien al onder je video’s bij de comments gezien crème cup willen daar staat ook de reden wrm ik hem wil bij xx

 6. Wat een leuke actie en alsnog gefeliciteerd! Vet leuke actie ook want nu kan ik via bloglovin al mijn favoriete blogs makkelijk volgen!! (Ja heb het door deze actie pas ontdekt! :o) En im a sucker want alle Mac lipsticks staan op mijn wishlist, denk dat ik voor nu MAC Faux of de Ruby Woo het liefst zou willen 🙂

 7. Superlekkere winactie, heb hierdoor Bloglovin’ ontdekt, eindelijk kan ik alles via 1 app volgen so thank you!! En alle MAC lipsticks wil ik wel hebben hoor haha, wie niet?! Heb op dit moment Faux en Please Me bovenaan de lijst staan 🙂

 8. Leuke actie. Ik doe mee! 😀

  mijn bloglovin naam is gewoon mijn naam:lisettweberziere en ik zoou Syrup wel eens willen proberen 😀

 9. Wat zijn er momenteel leuke winacties!
  Ik zou graag willen winnen omdat ik van tutteren hou;P
  Mijn bloglovin is.. Geloof ik : destudentenbar of Barbarabesem!

  Succes met bloggen verder

  xxx Bar

 10. Wat een toffe actie, ik doe ook nog even mee! Mijn bloglovin naam is Brenda166 en ik volg je natuurlijk ook 🙂 de lipstick Impassioned lijkt mij erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge