Review: Catrice Absolute Rose " Rose 2.0"

Review: Catrice Absolute Rose ” Rose 2.0″

DSCN0028

Dat oogschaduwpaletten mooi en handig kunnen zijn, dat weten we nu onderhand allemaal wel. Ik zeker want ik ben een groot verzamelaar van paletten. Altijd met het idee, ” dat is handig voor onderweg”. Alsof ik echt elk weekend weg ben en elke keer een ander palette nodig heb. Maatgoed, ik heb dus een zwak voor paletten en toen ik deze van Catrice voorbij zag komen op meerdere blogs werd ik hier super bij van! En toen ik een paar weken geleden de allereerste Deautybox opende werd ik nog blijer, hier zat namelijk het Absolute Rose palette in!

DSCN0026

Het palette bevat 6 kleuren waarvan 2 matte kleuren en 4 shimmers. Doordat de kleuren van zeer licht naar donker gaan kan je hier meerdere looks mee maken en is deze heel makkelijk te gebruike in zowel de winter als in de zomer. Ik vind de kleuren vrij neutraal en zeker goed voor een everyday look. Hoewel je je ooglook een stuk intenser kan maken door de donkerste kleur wat heftiger aan te zetten in de buitenste ooghoek.

DSCN0029

De pigmentatie van dit palette is super! Natuurlijk zijn de lichte kleuren wat moeilijker maar ook deze geven mooie kleuren af. Iets waar je wel op moet letten is de fall out ( kruimelen van de oogschaduw) dus breng de oogschaduw eerst deppend aan voordat je gaat wrijven/ blenden.

DSCN0040

Conclusie.

Ik vind het palette leuk en ik weet zeker dat ik deze de komende tijd regelmatig zal gaan gebruiken. Het enige wat ik wel een beetje mis is een goede highlighter. De lichtste kleur is mooi maar net niet heftig genoeg voor mij.

DSCN0047

Catrice Absolute Rose is te koop bij Trekpleister en Kruidvat en kost €4,99.

Wat vind jij van dit palette?

Liefs

Doe jij al mee met de MAC Winactie?

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

 

 

6 thoughts on “Review: Catrice Absolute Rose ” Rose 2.0″

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge