Big Bazar Shoplog April 2015 * Zelfbruiner en Therme*

Big Bazar Shoplog April 2015 * Zelfbruiner en Therme*

DSCN0154

Ik ben vorige week eventjes langs geweest bij de Big Bazar. Ik had wat dingetjes in de folder zien staan die ik graag wilden hebben en natuurlijk kwam ik in de winkel ook nog wel het èèn en ander tegen en vandaag laat ik je zien wat!

Het was echt alweer een tijdje geleden ( voor mijn doen) dat ik bij de Big Baza ben geweest. Ik kom regelmatig bij de Action maar dat komt ook wel omdat deze op nog geen vijf minuten afstand van mijn huis is. Voor de Big Bazar moet ik ook echt even in de auto stappen. Ik had een aantal leuke spulletjes bij ze zien staan en vandaar dat ik nu eens richting de Big Bazar ging!

DSCN0155

Axe Pocket Spray – €0,49

Ik begin even met dit schattige flesje voor mijn vriend. Het is een pocket spray van Axe die hij gemakkelijk in zijn auto of koffer kan leggen.

DSCN0156

Therme Mask – €3,41. Gel – €2,99. Milk – €2,99.

Dan heb ik een aantal producten gekocht van Thermen. Dit is een vrij duur drogisterijmerk waar ik meestal wel erg enthousiast over ben en daarom nam ik een crème/ gel mee, een clearing milk en een masker.

DSCN0158

W7 Bruiningsspray – €1,99

Ook kocht ik een bruiningsspray van het merk W7. Ik ben heel benieuwd of deze een natuurlijke bruine teint geeft of dat ik dadelijk op een worteltje lijk…

DSCN0159

W7 In The City – €4,99

Dan kwam ik dit lieve palet van W7 tegen. Ik heb er al een aantal van maar deze heb ik nog niet dus natuurlijk moest hij mee. Ik vind het formatie ook super handig voor op reis dus ik hoop dat de kwaliteit ook een beetje ok is.

En dat was alles wat ik heb gekocht. Ze hadden ook hele leuke hoedjes in de folder staan maar die waren er helaas niet meer. Gelukkig ben ik verder goed geslaagd!

Wat koop jij standaard als je bij de Big Bazar bent?

Liefs

Doe jij al mee met de MAC Winactie?

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

14 thoughts on “Big Bazar Shoplog April 2015 * Zelfbruiner en Therme*

  1. Ik heb geen Big Bazar in de buurt en wellicht voor mijn banksaldo is dat maar beter ook 🙂 maar als ik ergens ben waar er 1 is ga ik altijd even naar binnen en vind ik altijd wel wat ‘handige’ dingetjes. Ik ben altijd een beetje huiverig voor zelfbruiners, ben heel benieuwd naar deze ga je een review doen?
    Annette onlangs geplaatst…Dr. Organic review – Shampoo en ConditionerMy Profile

  2. Hoi Daphne,
    Leuk! Ik vind het altijd wel leuk om bij dit soort winkels te shoppen want je scoort vaak zoveel leuks voor weinig en van goede merken vaak ook nog. En soms ook nog nieuwe dingen die je in jouw supermarkt niet hebt ofzo, zo spotte ik daar voor het eerst de sapjes van 100%.
    Top geshopt joh, leuke spullen. Ik was alleen ook wel benieuwd naar de kleurtjes van je pallete van W7 – hoe nude of ze dan wel niet zijn zeg maar. Ook vraag ik mij altijd af hoe huidproducten als reiniger e.d. ruiken…misschien kun je me dat nog vertellen/ schrijven? ^_~
    Groetjes en liefs, Mijntje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge