Whatskeburt April

Whatskeburt April

image

Dag april, Hallo mei! Vandaag blik ik samen met jou terug op de afgelopen maand. Kijk je mee?

 

 

 

 

 

 

 

 

image

Ik begon de maand met het maken van deze marmeren nagels, waar ik ook een video over maakte. ( klik hier voor de video).

image

Ik ben de afgelopen maand best een paar keer bezig geweest met het testen van deze Provocalips en man, ik kan echt niet meer zonder. Ze Zijn Zo Fijn! ( klik hier voor het artikel).

image image

Ik ging een heerlijk lang weekend naar mijn ouders waar ik onder andere deze twee plaatjes schoot. Is het lammetje niet super schattig?!?

image

Ook ging ik ( natuurlijk) weer naar de DM Drogist waar ik weer heerlijk heb geshopt! ( Klik hier
voor de shoplog).

image image

Het weekend stond aardig in het teken van ontspannen en Pasen en mijn verjaardag vieren dus we maakten een super leuk toetje! En natuurlijk moest er cappuccino gedronken worden.

image image

 

Het weer werd steeds beter en warmer en dan heb ik altijd veel meer behoefte aan salades en lichte maaltijden. Zo stonden onder andere deze salades op het menu van afgelopen maand.

image

 

Ik heb weer heerlijk veel gekroeld met dit pluizige mannetje. Het is zo’n lieverdje!

image

En toen was het mijn verjaardag! Natuurlijk moest daar een verjaardagsontbijtje voor gemaakt worden.

image

En natuurlijk moest er getrakteerd worden op mijn werk waarvoor ik onder andere deze after eight taart maakte.

image

Dit shirt kwam ik tegen bij de Hema en ik vond de tekst zo leuk en pakkend dat hij wel mee moest!

image

Vriendlief was nog nooit in de Markthal in Rotterdam geweest en dus gingen wij daar een kijkje nemen. We hebben lekker van alles geshopt waaronder dit heerlijke fruit genaamd mangoesten. Zo lekker!

image

Via de Instagram van Paul Bosma kwam ik weer een gezonde taart tegen en die moest natuurlijk gemaakt worden. Hij is super lekker maar ik ben zelf nog niet helemaal tevreden en geef er een kleine eigen draai aan. Als ik tevreden ben zal ik hem delen.

image

Voor een etentje maakte ik mij weer eens op met smokey eyes. Vroeger maakte ik super vaak smokey eyes maar nu was het al weer een tijdje geleden.

image image

Ik ging samen met Jacky van Beauticc naar het H&M Summer Event en daar kocht ik onder andere dit boek van Anna Nooshin. Overmorgen komt hier de vlog van online!

En dat was de maand april alweer. Het voelt echt alsof ik de laatste Whatskeburt pas een week geleden heb geschreven, maargoed. Mei word een fijne maand waarin ik hopelijk weer mijn normale werk uren kan gaan maken, een ( klein) ritje op de motor wil gaan rijden, wij hopelijk een vakantie uit gaan zoeken en nog veel meer leuke dingen!

Wat ga jij allemaal doen in mei?

Liefs

 

 

3 thoughts on “Whatskeburt April

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge