Personal Update Pfeiffer, Aankomen & Vrolijk Zijn

Personal Update Pfeiffer, Aankomen & Vrolijk Zijn

De Beautykoffer Selfie Nikon SS9900

Waarschijnlijk heb ik nu ongeveer een jaar lang last van Pfeiffer. In mijn vorige Personal Updates heb ik je al het een en ander hierover verteld en vandaag wil ik je meenemen in de laatste statusupdate  van mijn leven.

Rustig aan

De afgelopen maanden hebben vooral in het teken gestaan van rustig aan. Geen tripjes, niet uitgaan, het sociale leven op een heel laag pitje, niet sporten en ga zo maar even door. De mensen die mij al wat langer kennen weten dat dit niks voor mij is maar ik moest wel doordat de Pfeiffer maar niet over wilde gaan. Sinds een aantal maanden loop ik bij een homeopatisch arts en deze heeft heel wat vooruitgang kunnen boeken. Zo ben ik ( voor mijn gevoel) de laatste paar weken enorm opgeknapt en is mijn energie level in het dagelijks leven weer richting het normale aan het gaan. Ik ben hier zo blij mee!

Selfie Smokey Eyes

Sporten

Sinds afgelopen november sport ik niet meer. Ik weet dat er mensen zijn die niet sporten en zich hier prima bij voelen maar voor mij is het echt geen optie. Helaas moest ik mij ook daar bij neerleggen en ik kan je vertellen, dat is echt niet tof. Hoevaak ik ook liep te zeuren, te vloeken en te klagen tijdens het sporten, ik mis het nu echt verschrikkelijk. Gelukkig is het de laatste tijd steeds beter weer aan het worden en kan ik ook steeds meer. Zo ben ik de afgelopen weken lekker aan het wandelen en ik vind het heerlijk!

Collage Selfie Blond De Beautykoffer

HAllO KILO’S

Tja, iets waar ik al bang voor was. De combinatie niet sporten en ook nog eens constant honger door een hormoon tekort ( hier heb ik over geschreven in deze Update) maken natuurlijk dat er kilo’s bijkomen. Misschien vind ik dit nog wel het ergste van alles omtrent de Pfeiffer maar ik wist de afgelopen tijd ook dat ik er zelf niet veel aan kon veranderen. Toen ik dus een aantal weken geleden op de weegschaal stond en de schade zag deed dit best wel even zeer. Ik was er boos, verdrietig en vooral teleurgesteld over maar gelukkig weet ik dat nu ik weer gezond eet en een beetje beweeg deze kilo’s ook wel weer gaan verdwijnen. “Komt wel goed schatje.” Zeg ik dan maar tegen mijzelf. En ik weet ook wel dat het mij gaat lukken!

De komende tijd wil ik gaan genieten. Genieten van de dingen die wel weer kunnen. Ik wil steeds een beetje meer bewegen, een motorritje maken en een vakantie uitzoeken. Allemaal leuke dingen. En ook dat gaat mij lukken!

Liefs

Doe jij al mee met de MAC Winactie?

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

6 thoughts on “Personal Update Pfeiffer, Aankomen & Vrolijk Zijn

 1. Jeetje wat heftig!
  Ik heb ook diezelfde ziekte gehad.
  Weet dat het erg moeilijk is om niets te kunnen doen als je altijd veel had gedaan.
  Goed van je dat je langzaam aan weer gaat beginnen om steeds meer te gaan doen wat jij wilt.

  Ik wens je heel veel sterkte en beterschap Xoxo

 2. Ik heb twee jaar geleden Pfeiffer gekregen. Het “fijne” was dat ik naar een andere arts moest gaan, die mij dus de verkeerde medicijnen had voorgeschreven (waardoor het alleen maar erger werd). Ik heb er best lang last van gehad, en heb daardoor zelfs een jaar studievertraging opgelopen. Pfeiffer is een bitch!
  Laura – Dagelijkse hap onlangs geplaatst…Frisdrank uit de Aziatische supermarktMy Profile

  1. Hoi Laura,

   Ik heb in oktober 2012 de diagnose pfeiffer gekregen en nu nog steeds de nasleep ervan.. ik vraag me af wat voor medicijnen jij had gekregen. je gaf aan verkeerde medicijnen en ben benieuwd welke dat waren.

   Ik hoop een reactie te krijgen van je

   Gr Didi

 3. Wat goed dat je het met ons wilt delen. Ik ken die ziekte echt als iets wat iedereen had op de basisschool en begin middelbare school. Op latere leeftijd hoor ik het niet zo vaak. Lijkt me echt heel vervelend om gedwongen rust te houden en inderdaad aan te komen. Pfff. Wat je zegt, komt wel goed schatje! Gelukkig heeft de hulp die je gezocht heeft, een beetje geholpen! Sterkte!
  Melissa onlangs geplaatst…Shoplog en Plog | De voorraad aanvullen bij DM drogist in DuitslandMy Profile

 4. Heel herkenbaar wat je zegt. Ik heb ook klierkoorts gehad – nu CVS – en ik weet maar al te goed wat een impact dat heeft op je (sociale) leven. Fijn om te lezen dat het al iets beter met je gaat, en dat je af en toe kan genieten van een mooie wandeling. De kleine lichtpuntjes zijn heel belangrijk, hou je daar aan vast. Veel sterkte!!
  Vanessa onlangs geplaatst…Shoplog Kruidvat mei 2015My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge