On Top van Anna Nooshin

On Top van Anna Nooshin

On Top Anna Nooshin Review

Anna Nooshin, stiekem zal ik je bekennen dat ik eigenlijk vrij weinig van deze vrouw af wist. Ik wist dat zij het gezicht was achter de grote site NSMBL en dat het een ontzettend knappe meid is ( althans dat vind ik). Maar meer dan dat was er voor mij over Anna niet bekend. Toen ik hoorde dat zij aanwezig zou zijn op het Summer Event van H&M ben ik mij eens gaan verdiepen. Anna zou namelijk ook een workshop komen geven en je kon haar boek daar laten signeren. Toen ik eenmaal meer te weten kwam over Anna, werd ik steeds enthousiaster over deze succesvolle dame. Daarom heb ik haar boek meegenomen, uitgelezen en er een review over geschreven die ik jou vandaag graag wil laten zien!

On Top Anna Nooshin Review

On Top gaat over Anna Nooshin en haar leven, carrière en succes. Hoewel daar de meningen er over verdeeld zijn vind ik dit boek best wel in de buurt komen van een autobiografie. Maar wel op de positieve manier waarop het woord gebruikt kan worden. Anna schrijft namelijk over zichzelf, haar carrière en haar omgeving. Feitelijk lees je in elk hoofdstuk een ander verhaal uit het leven van Anna. Echter heeft Anna deze gebeurtenissen uit haar leven zo weten op te schrijven dat ik bij elk hoofdstuk weer een paar tips van haar had meegekregen.

DSC_0006

Anna kan geweldig schrijven. Hoewel ik het boek absoluut heb gekocht omdat ik na de korte workshop van Anna al zo enthousiast was geworden door haar tips dat ik graag meer wilde horen, heb ik On Top ook gelezen als een boek ter ontspanning. Anna kan namelijk ontzettend mooi situaties of beelden omschrijven waardoor je helemaal mee word gezogen in de situatie. Als je het mij vraagt mag ieder boek vol tips zo geschreven worden!

Conclusie.

Ben jij op zoek naar een boek waar je heerlijk doorheen leest en er ook nog eens een hele boel tips uit kunt halen voor het werken als ondernemer ( vooral online maar ook voor offline), dan wil ik je On Top graag aanraden. Ik hoop absoluut op een vervolg van Anna en ik heb diep respect voor wat zij heeft meegemaakt en hoe zij als mens, ondernemer en zeker ook als vrouw is!

On Top is te koop in de meeste boekhandels en online op bijvoorbeeld Bol.com voor €20,00.

Heb jij On Top van Anna Nooshin al in huis?

Liefs

Doe jij al mee met de MAC Winactie?

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

4 thoughts on “On Top van Anna Nooshin

  1. Wauw dat klinkt echt super! Ik heb dit weekend zelf het boek van Annic gelezen en heb daar zoveel als startende ondernemer uit kunnen halen. Super dat ze hun tips met anderen willen delen.
    Kim onlangs geplaatst…It’s my birthday!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge