30 thoughts on “Spam je blog Mei

 1. http://www.diolifestyle.nl is mijn persoonlijke fashion blog waar ik mijn passie voor mode deel. Ik laat regelmatig outfits zien, vertel alles over de laatste fashion trends en laat mijn eigen kledingstijl (een combinatie tussen een vrouwelijke- en een stoere kledingstijl) zien. Om zo hopelijk andere mensen te inspireren.

  Daarnaast schrijf ik over allerlei dingen die ik tegen kom in mijn leven en geef ik jullie graag een kijkje in mijn studentenleven.
  Kom je snel kijken? http://www.diolifestyle.nl
  Dionne onlangs geplaatst…Lifestyle | Wat inspireert jou?My Profile

 2. Wat leuk dat wij mogen spammen. Mijn naam is Brittany. Ik ben een 20 jarig Amerikaans meisje die heel erg van bloggen houdt. Ik woon al sinds mijn 8e in Nederland en ben daarom dus tweetalig. Ik zit nu in mijn laatste jaar van een dansopleiding en vanaf September woon ik een jaar in Parijs omdat ik bij Disney ga werken! Op mijn blog http://www.brittanyelizabeth.nl schrijf ik over mijn leven en alles wat daarmee te maken heeft. Nemen jullie een kijkje :)?

  Liefs, Brittany
  Brittany onlangs geplaatst…New York, hebben jullie tips?My Profile

 3. Hallo ik ben Maureen Grunberg, 22 jaar en mijn blog gaat over beauty/fashion en lifestyle maar daar zal nog wel meer bij komen aangezien ik heel veel dingen leuk vind 🙂 ik volg terug! xx
  maureen onlangs geplaatst…winactieMy Profile

 4. Natuurlijk doe ik graag mee met de spam actie!
  Ik ben Carolien, 21 jaar en blog ruim 2 jaar waarvan bijna 1 jaar op mijn nieuwe blog! Ik schrijf over verschillende dingen die ik tegen kom, en wat ik leuk vind om te delen. Dit kan van alles zijn, bijvoorbeeld Reviews, shoplogs, tag’s, persoonlijke artikelen, fashion, lifestyle! Neem eens een kijkje op mijn blog, als je benieuwd bent geworden!
  Er is genoeg te vinden!
  Carolien onlangs geplaatst…Etre Belle – Permanent EyelinerMy Profile

 5. Leuk, ik ben Didi en ik blog over vechtscheiding/ouderverstoting.
  Ik heb dat als klein kind meegemaakt en ben sinds januari 2014 er achter gekomen dat mijn moeder leugens verzon over mijn vader, waardoor wij ons jeugd hem niet meer wilde zien. We werden bang voor hem gemaakt..
  Mijn blog die van dat onderwerp het meeste is gelezen is : Mijn ouders zaten in vechtscheiding, wat doet dat met een kind!http://diedelicious.blogspot.nl/2014/05/mijn-ouders-zaten-in-vechtscheiding-wat.html

  Ik schrijf erover, omdat ik ouders juist in wil laten zien, wat voor ellende het met zich mee brengt bij een kind.

 6. Nice! Ik vind het altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken. Zelf blog ik sinds een maandje of 2 op http://placefuly.nl. Ik blog over alle leuke, mooie en unieke plekjes in Nederland. Dit kunnen steden zijn, maar ook restaurants, winkels, evenementen, natuurgebieden etc. Af en toe maak ik op mijn blog een uitstapje naar het buitenland en ik deel mijn favoriete plekjes online (zoals websites, blogs, webshops, instagramaccounts).
  Dalinka onlangs geplaatst…De mooiste Instagram foto’s #1My Profile

 7. Heel erg leuk dat je ons de ruimte geeft om te spammen. Ik maal er dankbaar gebruik van.
  Op mijn blog http://www.nagelslmeystijl.nl schrijf ik voornamelijk over beauty, maar ook over mijn leventje en laat ik wekelijks een fotoverslag zien. Natuurlijk vind ik het super leuk als je een kijkje komt nemen!
  Lfs. Charlene

 8. Supertof dat we mogen spammen dame! Nou ik ben Deisy en Visionary Life is mijn persoonlijke blog waar ik artikelen schrijf met een positieve insteek. Ik ben namelijk van mening dat iedereen alles (of althans veel) kan bereiken in zijn leven wat hij wil, als je er maar hard voor werkt en 100% voor knokt. Op mijn blog probeer ik mensen dit dan ook mee te geven en in zichzelf te geloven: dat is namelijk de sleutel naar jouw geluk. Daarnaast schrijf ik ook veel artikelen met en dikke knipoog naar het leven, want we moeten zelf toch een beetje een feestje maken van het leven hea 😉 Ik zou het leuk vinden als je een keer een kijkje komt nemen!. Liefs, Deisy
  Deisy onlangs geplaatst…5 series die leuk zijn om te volgenMy Profile

 9. Hey!
  Super dat we even shameless selfpromo mogen maken 😀
  wel handig voor mij aangezien ik een nieuweling ben hierop!
  https://livetravelreadgina.wordpress.com/ <- Dit is men blog en aangezien ik dus nieuw ben, heb ik nog maar 1 artikeltje. Maar het zou leuk zijn moesten jullie een kijkje nemen, tips geven en eventueel op die follow button klikken 😉
  Ik ga namelijk vooral bloggen over mijn reizen, book reviews, beauty related stuff, persoonlijke gebeurtenissen of ervaringen,… Eigenlijk gewoon vanalles dus!

  Alvast bedankt als je besluit een kijkje te nemen, I will return the favour!

  Xoxo, Gina
  Gina D.S. onlangs geplaatst…Travel journal #1: Athens.My Profile

 10. Nou hier komt de reclame hoor 😉
  Ik schrijf via mijn blog Perks of Life over de dingen die mij inspireren, je kunt een outfitpost vinden maar ook een serieuzer artikel als ik een (zeldzame) filosofische bui heb gehad 🙂 Enjoy!
  Liefs Anne-Laura
  Anne-Laura onlangs geplaatst…THE HOLY THREEMy Profile

 11. O wat leuk dat je een spam doet! Mijn blog gaat over lifestyle, fasion en beauty met een persoonlijke twist! Ik blog nog niet zo heel lang, maar ik vind het hartstikke leuk. Ik hoop dat je het leuk vind en als je tips hebt hoor ik het graag! Xxx mabelia

 12. Een blog waar je van alles kan vinden over beauty, fashion & lifestyle. Ik ben net begonnen en heb tips nodig. Ik hoop dat iemand me die kan geven.

  Liefs,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge