W7 In The City

W7 In The City

DSCN0369

Mijn W7 collectie is best netjes al zeg ik het zelf. Ik heb nu een drietal palettes, een paar nagellakjes en een nagelriemgel waar ik allemaal aardig tevreden over ben. W7 staat vooral bekend om hun dupes van de Naked palette van Urban Decay en hoewel ik ze niet kan vergelijken omdat ik geen Urban Decay palette in mijn bezit heb vind ik de palette van W7 allemaal hartstikke fijn. Het enige nadeel is dat ze vrij groot zijn waardoor ik ze niet prettig vind om mee op reis te nemen. Gelukkig kwam ik laatst een kleine W7 variant tegen genaamd W7  In The City en natuurlijk wil ik deze graag aan jou laten zien!

DSCN0367

W7 In The City is een lief klein en vooral handzaam palette die gemakkelijk mee kan op reis, maar ook prima meegaat in je hand tas. Zo hoef je niet te zuilen met een gigantisch palette om je na werk even op te maken voor een avondje stappen.

DSCN0370

Het enige wat niet zo handig aan het palette is, is dat er geen spiegel in zit. Dit zit trouwens in geen enkel palette van W7 wat ik heb maar dat zou wel een echte aanwinst zijn.

DSCN0406

 

In The City bevat 6 kleuren die lopen van een hele lichte higlighter tot een grijszwarte kleur voor in de arcadeboog of om te gebruiken als lijntje onder je oog. Met deze 6 kleuren kan je een mooie everyday look maken, maar door de wat donkerdere kleuren te gebruiken kan je een everyday look gemakkelijk omtoveren in een smokey eyes.

DSCN0375

De kleuren zijn allemaal heel mooi en gepigmenteerd, hoewel de lichtere kleuren wel ietwat moeilijker te zien zijn. Dit vind ik geen ramp, zeker omdat de kleuren daardoor wel heel gemakkelijk te blenden zijn waardoor je geen strakke lijnen overhoud.

Conclusie

Een mooi palette voor een leuk prijsje. Ideaal om mee te nemen op reis of voor in je handtas!

W7 In The City is te koop bij onder andere Big Bazar en Op=Op Shop en kost €5,99.

Wat vind jij van de palettes van W7?

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

5 thoughts on “W7 In The City

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge