Kruidvat Hydro Serum Drops

Kruidvat Hydro Serum Drops

DSCN0334

 

Toen ik laatst las dat Kruidvat deze Hydro Serum Drops had gelanceerd, wist ik niet hoe snel ik naar de winkel moest rennen om een weekkuurtje in huis te halen. Ik ben namelijk gek op dit soort serums/ concentraten aangezien mijn huid in de seizoensovergangen nog wel eens gek wel doen. De drops, of visjes zoals ik ze graag noem, zijn uitgebreid getest en vandaag vertel ik je over deze gekke capsules en natuurlijk wat ik ervan vind!

DSCN0329

De Kruidvat Hydro Serum Drops komen in een mooie en handige verpakking. Omdat deze ontzettend dun is, is hij ook ideaal mee te nemen en zeg nou zelf, tijdens een zon, zee en strand vakantie kan onze huid best wel eens een beetje extra hydratatie gebruiken!

 

DSCN0331

De verpakking bestaat eigenlijk uit twee delen, namelijk de plastic verpakking en een soort “doordrukstrip” waar de capsules apart in verpakt zijn. Hoewel de “doordrukstrip” er niet heel erg bijzonder uitziet, vind ik dit wel de meest makkelijke en hygiënische manier om de capsules te verpakken.

DSCN0330

Op de blauwe verpakking staat een kleine uitleg over de capsules. Zo word er vermeld hoe je de capsules moet gebruiken, wat je kan verwachten en voor welk huidtype de capsules het meest geschikt zijn. Daar wil ik graag nog even bij zeggen dat je deze capsules ook heel goed kan gebruiken als je géén droge of gevoelige huid hebt, maar bijvoorbeeld een gecombineerde huid hebt die af en toe een beetje hydratie kan gebruiken. Dat laatste is namelijk mijn geval!

DSCN0332

 

Op de achterkant van de “doordrukstrip” staat nog een kleine waarschuwing maar die spreekt denk ik voor zich.

DSCN0333

 

Als je de capsules uit de verpakking duwt, is dit wat je aantreft. Een soort visje dus eigenlijk, hihi! Om de capsule te openen draai je aan het staartje tot deze loslaat en duw je de vloeistof eruit. Kleine waarschuwing, als je merkt dat dit niet lukt, ga dan niet heel hard knijpen maar knip en klein stukje van het openingetje af. Het kan zijn dat deze een beetje dicht zit door het draaien en als je hier niet op let en gaat knijpen kan het zijn dat het visje uit elkaar spat en vervolgens heel je badkamer onder de vloeistof zit ( waar gebeurd verhaal!).

De vloeistof breng je vervolgens op een gereinigd gezicht, hals en decolleté aan.

DSCN0334

 

Werkt het?

Na de kuur helemaal te hebben afgemaakt mag ik met trots zeggen dat ik een super zacht baby huidje heb! Ik merk dat mijn huid minder trekt en waar ik vorige week nog aardig wat gerstekorreltjes had ( door het vochttekort in mijn huid) heb ik nu nergens meer last van. Ik ben fan!

Kruidvat Hydro Serum Drops zijn te koop bij de Kruidvat ( duh!) en kosten €2,49 voor een weekkuur.

Gebruik jij wel eens een serum, booster of concentraat?

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

5 thoughts on “Kruidvat Hydro Serum Drops

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge