W7 Tights in a Tin

W7 Tights in a Tin

DSCN0158

 

Mijn huidje krijgt iets minder zon dan dat hij leuk vind en daarom loop ik de eerste weken van het blote benen seizoen met flinke melkflessen. Gelukkig zijn daar een aantal middeltjes voor bedacht. Zo kan je een zonnebank kuurtje doen, of je gaat faken. Met faken bedoel ik dus dat je een nep kleurtje opbrengt. Dit kan je laten doen of zelf doen, maar beide kunnen best duur uit pakken. Toen ik dus zag dat W7 een budgetvriendelijke self tanner aanbood moest ik deze natuurlijk uit proberen. Vandaag laat ik je het resultaat zien en vertel ik je wat ik van W7 Tights in a Tin vind!

DSCN0428

 

Hallo melkflesjes. Dit zijn mijn benen op dit moment na een half jaar onder een broek te hebben geleefd. Dat mag wel een kleurtje gebruiken hé?!

DSCN0158

Dit is dus het wondermiddel wat mijn beentjes gaat voorzien van een kleurtje, althans dat hoop ik! Achteraf kom ik erachter dat er meerdere kleuren zijn. Houd hier dus even rekening mee als je hem zelf gaat kopen. Ik heb Deep Glow en volgens mij is dit een medium kleur maar daar kan ik ook heel goed naast zitten.

DSCN0434

 

Dit is wat ik ga gebruiken. Ik heb er een ( oud) washandje bij gepakt aangezien ik er vanuit ga dat ik zal moeten corrigeren of uitwrijven. Als je een tanning handschoen hebt is dat natuurlijk nog veel makkelijker.

 

 

DSCN0436

 

Ik breng de spray op in, of liever gezegd half hanger over, bad aan. Hier is het eerste nadeel dat de spray niet ondersteboven werkt waardoor je jezelf in de meest onmogelijke houdingen moet vouwen om op elk plekje te komen. Beetje jammer.

DSCN0437

 

Dan is het sprayen ook een vak apart. Je moet namelijk best wat afstand houden om te zorgen dat de spray redelijk egaal sprayt. Maar daardoor valt er dus ook veel naast.

DSCN0439

 

Zei ik veel? Maak daar maar heel veel van! Jeetje, ik had een witte badkuip maar daar is niks meer van over. Gelukkig is dat redelijk makkelijk op te lossen met een goede spoelbeurt.

Na mijn been ingesprayd te hebben, wrijf ik de tanning zo goed mogelijk uit met het washandje.

DSCN0441

 

 

En dan is dit het resultaat. Ik vind de kleur best nog egaal geworden, hoewel je van dichtbij echt wel een aantal plekjes ziet zitten. Zelf vind ik deze kleur een beetje te oranje maar misschien dat ik ook iets te enthousiast was met het sprayen. Dit was per slot van rekening mijn aller eerste keer.

Conclusie

Als ik de prijs vergelijk met andere selftanners die ik heb zien staan is het denk ik best een leuke kwaliteit voor deze prijs. Tref wel een aantal voorbereidingen voordat je begint met sprayen hihi!

W7 Tight in a Tin is te koop bij onder andere Big Bazar en kost €1,99.

Gebruik jij wel eens een zelfbruiner?

Liefs

 

6 thoughts on “W7 Tights in a Tin

  1. Ik gebruik altijd bruinen zonder zon uit een spuitbus.Nooit problemen mee gehad.Wel eerst goed scrubben .Ik doe huishoudhandschoentjes aan en spuit de nevel in mijn handen en verdeel het zo over de delen die ik bruin wil.Daarna met een vochtig washandje over mijn knieen,enkels,enz.. 🙂 Voor mij de beste manier voor een natuurlijk kleurtje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge