SinFul Colors Nagellak

SinFul Colors Nagellak

Sinful Colors Nagellak

Een tijdje terug zag ik bij een aantal blogs nagellak van Sinful Colors voorbij komen. De één was hier hartstikke lovend over en de ander vond het maar niks. Dat maakt mij altijd wel nieuwsgierig, haha! Ik ging dus op zoek naar deze nagellak, die word verkocht bij Kruidvat, maar bij mij in de buurt is het helaas nergens te vinden. Tot ik afgelopen week in Rotterdam ineens tegen een schap van Sinful Colors aanliep waar allemaal mooie lakjes op mij stonden te wachten. Ik kon mij niet bedwingen en heb er gelijk een aantal meegenomen. Vandaag wil ik je dus voorstellen aan de Sinful Colors Nagellak!

Mijn eerste indruk van de Sinful Colors nagellak is goed. De lakjes zien er mooi uit en ook de flesjes waar ze in komen hebben, in mijn ogen, iets chiques. Wat absoluut niet klopt met de prijs want voor een lakje betaal je maar €1,99! Ik heb dus random een aantal lakjes uitgezocht die ik leuk vond voor aankomend seizoen. Wat ik wel apart vind is dat er wat verschil zit in de dikte van de kwastjes. Hoewel ze allemaal vrij dun zijn, is de ene toch net wat voller dan de ander. Laat je trouwens niet afschrikken door de smalle kwastjes, ze lakken super fijn doordat ze mooi “uitwaaien” op je nagels.

950 Savage

Sinful Colors 950 Savage

Ik begin met deze prachtige blauwe die mij ongelooflijk deed verbazen. Dit is 950 Savage en ik was gelijk verliefd op de blauw/ groene kleur van dit lakje. Wat ik alleen niet wist, en wat ook nergens stond of staat vermeld, is dat dit mooie kleurtje dus een matte lak is. Op zich niet erg want ik houd wel van matte lakjes en mocht je hem glanzend willen dan kan je er een topcoat overheen doen maar ik had dat graag ergens zien staan.

Sinful Colors 950 Savage

Dit doet niet natuurlijk niet af aan de kleur en dekking van deze lak die echt super is. Met twee dunne laagjes heb je een prachtige dekkende lak!

5164 Starfish

Sinful Colors 5164 Starfish

De kleur Starfish vind ik bij vrijwel elke gelegenheid passen waardoor je hem prima meerdere dagen achter elkaar kunt dragen. Dit gaat trouwens met alle lakjes prima aangezien ze bij mij minimaal drie dagen goed blijven zitten.

DSCN0421

Hoewel de kleur lichter is, is ook deze lak met twee laagjes helemaal dekkend. Ideaal!

1104 Daredevil

Sinful Colors 1104 Daredevil

Daredevil is een opvallende kleur met een parelmoer glans. Ik zal je eerlijk bekennen dat ik heb staan twijfelen over deze lak maar wel super blij ben dat ik hem toch heb meegenomen. Hoe mooi zal deze staan als mijn handen dadelijk weer een lekker kleurtje hebben!

DSCN0414

Het enige nadeel aan Daredevil is dat hij niet optimaal dekt. De finish is een gel achtig wat er ook voor zorgt dat je een beetje door de lak heen kijkt. Ik vind het niet super storend maar ik had het mooier gevonden als hij helemaal dekkend was geweest.

1433 Blue La La

Sinful Colors 1433 Blue La La

Blue La La vind ik zo mooi! De kleur is in het echt net wat zachter waardoor hij perfect mee gaat met de pastel trend van nu. Het fijne van deze lak vind ik dat hij ontzettend mooi lakt. Hij is met een laag al helemaal dekkend en met twee is hij absoluut perfect omdat je hem dan op sommige plekjes net nog even kunt corrigeren.

 

DSCN0409

Conclusie

Sinful Colors Nagellak

Dit zijn mijn eerste maar zeker niet mijn laatste lakjes van Sinful Colors. Wat een mooie kleuren en dekking voor zo’n klein prijsje. Ik ben om!

Sinful Colors nagellak is te koop bij Kruidvat en kost €1,99 per stuk.

Heb jij al een lakje van Sinful Colors?

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

6 thoughts on “SinFul Colors Nagellak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge