Primark Shoplog Mei 2015

Primark Shoplog Mei 2015

Primark Shoplog Mei 2015

Een twee weekjes geleden ben ik naar de Primark geweest om een aantal spulletjes te kopen voor de zomer. Maar omdat het zo druk was, konden we niet op ons gemak rondlopen waardoor ik thuis kwam met heel veel leuke dingen maar er toch een aantal miste. Daarom besloot ik afgelopen donderdag gewoon nog eens te gaan en vandaag wil ik jou in deze Primark Shoplog Mei 2015 graag laten zien wat ik heb gekocht.

Zonnebril Primark

 

Zonnebril €3,00

Deze zonnebril kwam ik tegen op de mannenafdeling en ik vind hem echt zo tof! Hoewel je het op de foto niet helemaal kunt zien is de bril mat en loop hij op de poten een beetje bruinig uit. Daarbij vind ik dit montuur mij goed staan, ik heb nogal moeite met vormen van brillen. Maar met deze bril ben ik super blij!

Leren Rugtas Primark

 

Rugtas €16,00

Ik zocht een leuke rugtas voor op vakantie op naar festivals, die ik dit jaar wel hoop te gaan bezoeken haha! Ik had een stoffen rugtas in mijn gedachten maar toen ik deze (nep) leren tegenkwam waren die gedachten al heel snel gekeerd haha. Ik zie mijzelf hier helemaal mee lopen.

Coca Cola Shirt Primark

Coca Cola Shirt €8,00

Dit shirt moest echt mee naar huis. Hoewel de foto hem geen goed doet ( vierkante hobbezak hahahaha) vind ik de opdruk erg leuk en valt hij lekker los.

Tank Top Man Primark

Tank Top €2,50

Dit shirt kwam ik ook op de mannenafdeling tegen ( waar ik meer voor mijzelf heb gekocht dan voor vriendlief 0:) ) en ook deze valt los. Hier wil ik graag zelf een opdruk op gaan maken.

 

Shirt Man Primark Shirt Man Primark

Shirts €2,50 p.s.

Ook deze komen van de mannenafdeling. Ik heb deze shirts gekozen omdat ze een stukje langer zijn dan de vrouwen shirt wat ik zelf een stuk fijner vind. Ook deze wil k gaan opleuken met een print opdruk of iets anders waar ik nog even over na moet denken haha!

Strandjurk Blauw Primark

 

Strandjurk €7,00

De kleur van dit jurkje vind ik zo leuk! Denk je hier een paar bruine benen onder en je bent klaar voor het strand!

 

Boyfriend Jeans Short Primark

Boyfriend Short €13,00

Als je mijn shoplog van de Primark hebt gezien, kon je al een aantal shorts voorbij zien komen. Ik ben een moeilijke met shorts en op het moment dat iets past neem ik het maar gelijk mee. Zo ook deze die ook overigens ook erg leuk vind door de ripped effecten die zijn gemaakt.

En dat zijn alle spulletjes die ik heb gekocht. Ik ben er blij mee! Het enige wat ik nu nog moet hebben zijn een aantal leuke slippers en sandaaltjes en dan kan de zomer helemaal beginnen!

Wat moet jij nog hebben voor je zomer garderobe?

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

12 thoughts on “Primark Shoplog Mei 2015

 1. Leuke items! Zelf shop ik eigenlijk nooit op een mannenafdeling, maar volgens mij kan dat best leuke kleding opleveren! 🙂 Ik ben trouwens benieuwd wat je op de shirts gaat drukken / maken.
  Renske onlangs geplaatst…Mijn kiekjes #8My Profile

 2. Dat blauw kleedje is echt heel mooi 🙂
  Ben benieuwd wat je gaat maken met die t-shirt, hoe je er een print enzo gaat opdrukken!
  Vorige keer toen ik naar de dichtbijzijnde primark in Brussel ging was het ook echt zooooo druk.. Helaas was ik een uur onderweg geweest, dus kon ik niet even de dag erna snel terug.. Jammer, want ik weet zeker dat als je de tijd hebt, er zoveel leuke dingen te vinden zijn! Zoals jij hier nu dus hebt gevonden 🙂
  x, Lena
  Lena onlangs geplaatst…MIJN ALLEREERSTE YOUTUBE-VIDEO??? Shoplog #1 – Zara, New Look, H&M, WEMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge