Deautybox Mei 2015

Deautybox Mei 2015

Deautybox Mei 2015

 

Hij is weer binnen! Ik vind het altijd een heerlijk gevoel, elke maand een nieuw cadeautje! Natuurlijk wil ik jou mee laten genieten dus laten we snel gaan kijken wat er in de Deautybox Mei 2015 editie zit!

Deautybox Mei 2015

Op de een of andere manier vind ik dit er heel clash uit zien. De “menukaart is heel stijlvol en ook het tasje/ buideltje waarin de producten zitten vind ik super leuk en handig!

Offra Cosmetics- Universal Eyebrow Eyeliner €11,65

 

Deautybox Mei 2015

 

Het eerste wat ik tegen kom is dit wenkbrauwpotlood. Hoewel ik een beetje bang ben dat hij wat te donker is voor mij, is het wel een assige kleur. Dat vind ik een pluspunt aangezien er nog veel te veel wenkbrauwpotloden met een rode toon zijn waardoor de mensen met een assige toon er niet zo veel baat bij hebben.

Institut Karité Paris- Light Hand Cream €7,95

Deautybox Mei 2015

 

Kijk nou wat een lieve verpakking! Ik houd van dit soort mooie, vrolijke kleurtjes. Helaas ruikt deze handcreme onwijs naar lavendel waar ik niet zo’n groot fan van ben. Gelukkig ken ik zat mensen die dat wel zijn dus ik weet er wel iemand blij mee te maken.

Maybelline – Colorshow Nailpolish €3,99

 

 

 

 

Deautybox Mei 2015

Een witte nagellak is altijd fijn. Ik ben benieuwd hoe de dekking hiervan is, hij lijkt mij nogal aan de doorzichtige kant maar we gaan het zien!

Vita Verde- Visage Pads €4,49

Deautybox Mei 2015

 

Reinigingsdoekjes zijn altijd fijn. Zeker als ze dan ook nog eens verrijkt zijn met fijne voedingsstoffen.

The Beauty Crop- Lighting Crew Highlighting Cream €16,20

Deautybox Mei 2015

 

Hier ben ik echt super benieuwd naar. Dit is een highlighter crème en hoewel ik het mooi vind klinken ben ik bang dat het nogal een geklieder gaat worden.

Conclusie

En dat was de inhoud van de Deautybox Mei 2015 alweer! Op zich ben ik niet super ontevreden over de box maar hij had leuker gekund. Ik hoopte op wat meer zomerse producten maar wie weet is dat in de volgende box wel het geval. Het is per slot van rekening nog geen zomer natuurlijk!

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

7 thoughts on “Deautybox Mei 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge