Watskeburt Mei 2015

Watskeburt Mei 2015

image

Dag mei, hallo juni! Jeutje wat gaat dat toch enorm snel! Ik ben blij met de maand mei want deze maand stond voor mij in het teken van steeds een beetje meer kunnen doen en heerlijk genieten van deze vooruitgang. Ik heb dan ook super leuke dingen kunnen doen en vandaag blik ik samen met jou terug in deze Watskeburt Mei 2015!

 

Whatskeburt mei 2015

 

Ik starte deze maand met deze uilen. Het was zo gaaf om deze beesten zo dichtbij je te mogen houden. Hoewel ik wel ontzettend ontzag had voor deze die ik nu vast heb. Die op de achtergrond vond ik er toch iets liever en minder dreigend uit zien haha!

Whatskeburt mei 2015

 

Deze prachtige bloesem stond zo mooi te bloeien dat ik het niet kon laten een foto te maken. Ik word zo vrolijk van mooie bloeiende planten!

Whatskeburt mei 2015

 

Ook nog even heerlijk geknuffeld met mijn grote vriend. Zoals je aan zijn hoofd kan zien was dit niet helemaal vrijwillig haha!

Whatskeburt mei 2015

 

Jeeuujjj! Ik heb voor het eerst sinds een heel tijd weer een rondje kunnen rijden! We zijn ongeveer een uurtje weggeweest en daarna kon mijn dag niet meer stuk!

Whatskeburt mei 2015

 

Na het rondje motorrijden was het zo heerlijk warm dat ik voor het eerst dit jaar een korte broek aan trok.

image

 

Natuurlijk heb ik ook deze maand heerlijk met mijn vriendjes gekroeld

image

 

En ik ging deze maand twee keer naar de Primark, foei! ( hier en hier kan je mijn shoplogs terug vinden)

image

 

Ik probeerde een recept uit en daar kwam deze taart uit, super lekker! Hiervan staat het recept al online!

 

image

 

Mijn haartjes werden gekleurd! Ik was er super blij mee maar helaas trok de kleur vrij snel weer weg. Binnenkort gaan we het proberen met een verf soort ( dit was een spoeling) en ik zal het resultaat natuurlijk even met jullie delen!

Whatskeburt mei 2015

 

Ik ging samen met vriendlief naar het roodfestival Trek in Rotterdam en dit was zoooo leuk! Echt een heerlijke dag!

image

 

Ik heb die dag ook gevlogd want ik ging niet alleen naar Trek. Hier kun je mijn vlog terugvinden.

image

 

Ik kreeg deze prachtige kettingen tegen, love it!

Whatskeburt mei 2015

 

Helaas stond mei ook in het teken van ontzettend jeuk, dit is de ene dag erger dan de ander maar hier was ik er wel echt even helemaal klaar mee. Mocht je nog een goede tip hebben ( het is constitutioneel eczeem) let me know. Als ik naar een arts toe ga krijg ik een flinke cortisonen zalf en als het met iets subtielers kan doe ik dat liever.

Mei was over het algemeen dus een heerlijke maand voor mij en ik ga er van uit dat juni nog een stukje leuker word. Ik ga nog een weekendje naar mijn ouders toe en we hebben een vakantie geboekt! Ik verheug mij er enorm op hihi!

En wat ga jij in juni doen?

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

One thought on “Watskeburt Mei 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge