MAC Coral Bliss

MAC Coral Bliss

DSCN0446

 

Douglas had laatst korting op allerlei producten waaronder dus ook MAC ( wat nooit gebeurd). Vandaar dat ik deze kans natuurlijk niet kon laten gaan. Ik ben dus als een malle naar de Douglas webshop gesurfd en daar heb ik mijn nieuwe liefje gekocht! Ik ben heel benieuwd wat je ervan vind.

DSCN0456

 

Ik heb voor Coral Bliss gekozen. Ik wilde graag een zachtroze kleur met een beetje glans die ik aankomende zomer lekker met van alles kan matchen. En ik kan je verklappen, hij voldoet volledig aan mijn wensen.

DSCN0450

Op welke achtergrond of omgeving ik ook een foto maakte, de echte kleur krijg ik maar moeilijk te pakken. Op deze bovenstaande foto lijkt de kleur heel erg fel te zijn, maar dat is hij zeker niet.

DSCN0497

Ook deze kleur is niet helemaal correct maar hij komt een stuk beter in de buurt. Cora Bliss kan je zien als een My Lips But Better met een peachy ondertoon en een mooie semi matte glans. Cora Bliss is namelijk een CremeSheen lipstick wat hem dus romig en semi glanzend maakt.

DSCN0489

Wat ik als zei, Coral Bliss bevat een peachy ondertoon. Hier schrok ik even van want lipsticks die naar peachy of zelf oranje neigen staan mij absoluut niet. Gelukkig bevat Coral Bliss genoeg roze om nog bij mijn huidskleur te passen.

DSCN0490

Conclusie.

Coral Bliss is wat mij betreft een echte misthave voor deze zomer. Een lichte dekkende zachte kleur met een mooi glans. MAC Coral Bliss is te koop bij MAC stores, Douglas en Bijenkorf en kost €19,00.

Wat is jouw favoriete zomer MAC lipstick?

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

8 thoughts on “MAC Coral Bliss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge