Lip Bomb! Pink Cherry van W7

Lip Bomb! Pink Cherry van W7

W7 Lip Bomb Pink Cherry

Ik vind ze zo schattig, die balletjes van Eos en dergelijke waar dan zo’n lief bolletje met lipbalsem in zit. Gewoon alleen al bij de verpakking ben ik verloren en wil ik ze kopen. Helaas ben ik ze eigenlijk nog niet echt in winkels tegen gekomen en weiger ik ongeveer meer verzendkosten te betalen dan dat het product zelf waard is. Toen ik afgelopen week aan het rondsurfen was op de website Beauty88.nl, kwam ik erachter dat mijn geliefde budgetmerk W7 ook van die schatjes in het assortiment heeft. En laat ik nou net wat willen bestellen… Deze moest natuurlijk mee! Ik wil deze Lip Bomb! Pink Cherry van W7 graag met je delen want ik heb een nieuwe lipliefde!

W7 Lip Bomb Pink Cherry

W7 staat bij mij al heel hoog in het rijtje van favoriete budget make up merken en ik kan je vertellen dat deze zelfs nog iets hoger is gekomen toen ik zag dat zij deze Lip Bomb! verkochten.

W7 Lip Bomb Pink Cherry

Nu was ik al heel enthousiast toen ik zag dat W7 deze eitjes had, maar toen ik zag dat er ook nog een kersengeur was, werd ik helemaal blij. Als ik ergens van houd is het kersjes ( veel liever dan aardbeien of iets dergelijks) en toen ik dit zachtroze eitje binnen kreeg en er aan kon ruiken was ik een gelukkig mens.

W7 Lip Bomb Pink Cherry

Buiten de geur om is er nog een ontzettend groot pluspunt. Namelijk de lipbalsem zelf. Deze is ontzettend zacht en romig waardoor hij heel goed over je lippen smeert en deze voorziet van een dun, zacht laagje wat ook nog eens best lang blijft zitten.

W7 Lip Bomb Pink Cherry

Conclusie.

Houd jij van kersen, lieve lipbalsemeitetjes en zachte lippen? Dan wil ik je deze Lip Bomb! Pink Cherry van W7 graag aanraden. En ook als je niet zo van kersen houd kan je deze liefjes bestellen want ze zijn ook verkrijgbaar in Strawberry of Raspberry. Voor ieder wat wils dus!

Lip Bomb! Pink Cherry van W7 is onder andere te verkrijgen bij Beauty88.nl en kost €3,99.

Wat is jouw favoriete lipproduct van het moment?

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

3 thoughts on “Lip Bomb! Pink Cherry van W7

  1. Wat cool! Dat is nog een handig alternatief van de EOS. Ik zet deze week een hele leuke DIY voor de EOS online! misschien kan je het ook nadoen met deze van W7!
    Jamey onlangs geplaatst…Clean MealsMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge