Curves Snack en Maaltijd Repen

Curves Snack en Maaltijd Repen

DSCN0528

 

*

Je kent het wel, je bent een dag heel erg aan het haasten en krijgt tussen jouw drukke uren door ontzettend honger. Vroeger was ik daar heel laks in en nam ik dan een candybar als tussendoortje. Tegenwoordig probeer ik mij toch wat meer bezig te houden met wat ik binnen krijg. Ik neem dus vaak een muesli of granenreep tussendoor. Helaas zit hier vaak alsnog veel suiker in verstopt. Toen ik hoorde over de Curves repen wilde ik graag weten wat deze repen anders maakt dan de rest. Ik heb ze dus getest ( lees, opgegeten hihi) en vandaag wil ik jou kennis laten maken met deze Curves Snack en Maaltijd Repen!

 

DSCN0537

Even een klein stukje vooraf want wellicht heb jij ( net als ik in het begin) geen idee wat Curves is. Curves staat eigenlijk voor een soort sportschool, speciaal gemaakt voor ons dames! In deze sportschool word jij getraind op een manier die voor de vrouwen van tegenwoordig perfect is. Zo is er het Curves Circuit waarbij je 30 minuten door middel van circuit training traint en hierbij wel tot 500 calorietjes kunt verbranden! Dat is best aardig wat.

DSCN0533

Maargoed, Curves wil meer dan alleen vrouwen helpen met het trainen. Zo wil Curves dames ook helpen die graag wat vet kwijt willen raken. Zo zijn deze repen bedacht, ter aanvulling op de Curves 30 minuten trainingen en het Curves Maaltijdplan zodat je altijd een maaltijd of snack bij de hand hebt en dus niet in de verleiding komt om die ooh zoo lekkere maar ooh zooo ongezonde candybar te nemen!

De repen zelf

Dan natuurlijk even over de repen zelf want daar gaat het natuurlijk om.

Blissful Berry Bite – €1,50

DSCN0531

We beginnen bij Blissful Berry Bite, een snackbar ( bedoeld als tussendoortje) die 117 calorieen bevat. Dit vind ik een prima getal. Ik probeer met mijn snacks tussen de 100 en de 200 calorieen te zitten dus dit is voor mij heel mooi.

image

De smaak van Blissful Berry Bite is heeeuul lekker! Je proeft fris fruit, met een lekkere laag van een soort yoghurt lijkt wel. Deze reep is lekker fris. Door de crispy’s waar de reep mee gevuld is moet je flink door kauwen wat ik zelf altijd prettig vind. De reep vult goed en ik haal het makkelijk tot mijn volgende maaltijd.

 

Dreamy Chocolate Crunch- €1,50

 

 

 

DSCN0537

Dreamy Chocolate Crunch bevat 108 calorieen en is daarmee ietsjes lichter dan de Berry Bite. Overigens lijkt dit misschien een groot verschil maar dat is het zeker niet.

 

 

image

 

Ook Chocolate Crunch zit vol met de crispy’s waardoor je er lekker op kunt kauwen. Daarbij heeft Chocolate Crunch een echte chocolade smaak ( geen chemische) en komt dit naar mijn smaak het dichtste bij pure chocolade. Ook Chocolate Crunch vult goed.

Chewy Caramel Delight- €2,50

DSCN0530

Chewy Caramel Delight is de enige maaltijd reep van de drie en deze reep bevat 204 calorien. Bijna het dubbele dus van de andere twee maar zeker als maaltijd mag dat best ( en is het nog redelijk weinig).

image

 

Chewy Caramel Delight heeft een dun laagje melkchocolade wat lekker zoet is.

image

 

En binnenin zit de reep zelf die ik inderdaad als chewy kan bestempelen. De reep is bijna een beetje fudge achtig. Zelf vind ik de structuur dan ook erg lekker. Qua smaak valt deze ietsje tegen als je het vergelijkt met de andere twee. Deze is een stuk minder zoet en smaakvol maar zeker niet vies!

DSCN0535

Conclusie.

Ik vind de repen van Curves ontzettend handig en lekker en ik zou het zeker niet erg vinden om deze mee te moeten nemen voor onderweg of op kantoor. Buiten het feit dat ze zo handig zijn mee te nemen, bevatten ze ook nog weinig suikers en vetten waardoor je deze repen echt wel mag zien als een verantwoord tussendoortje!

Deze Curves Snack en Maaltijd Repen zijn te koop bij de Curves filialen. Via deze link kan je jouw dichts bijzijnde filiaal vinden!

Wat neem jij vaak als tussendoortje?

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

* Deze producten zijn ontvangen

3 thoughts on “Curves Snack en Maaltijd Repen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge