I Heart Make Up Lip Lava Firestorm

I Heart Make Up Lip Lava Firestorm

I Heart Make Up Lip Lava Firestorm

Ik houd van rode lipstick maar nu ik er best wat heb liggen, word het toch lastiger om weer iets nieuws te vinden. Toen ik de I Heart Make Up Lip Lava Firestorm tegenkwam werd ik benieuwd. Ik had hier en daar wat swatches voorbij zien komen en iedere keer was ik verbaasd over de mooie aparte rode kleur van Firestorm. Daarom besloot ik dat ik deze rode rakker aan mijn (al redelijke uitpuilende) stash mocht toevoegen en ik kan je verklappen, daar heb ik absoluut geen spijt van.

I Heart Make Up Lip Lava Firestorm

I Heart Make Up Lip Lava

De I Heart Make Up Lip lava zijn de dupes van de prachtige Too Faced Melted Lipsticks welke enorm populair zijn. Alleen heel eerlijk, de Melted Lipsticks kosten rond de 20 euro. Dat vind ik een bedrag wat ik niet snel uitgeef aan een lipstick en zeker niet als er er een goede dupe van bestaat.

De Lip lava’s zijn verkrijgbaar in vijf verschillende tinten waaronder nude, paars en een heftige rode, genaamd Firestorm

I Heart Make Up Lip Lava Firestorm

Firestorm

En Filestorm heb ik dus nu een tijdje in mijn bezit. En ik ga er niet omheen draaien, ik ben fan! De kleur is echt fantastisch en zo apart! Als je namelijk goed kijkt is hij ergens een klein beetje roze, maar doordat de “lava” zo gepigmenteerd is zie je dit er nauwelijks doorheen

I Heart Make Up Lip Lava Firestorm

Het opbrengen is even een moeilijkheid waar je aan zal moeten wennen. Door de sponsapplicator is het namelijk best een gedoe om de lipstick mooi strak op je lippen te krijgen. Knoeien of uitschieten is geen optie want je krijgt de kleur nauwelijks meer weg!

I Heart Make Up Lip Lava Firestorm

Conclusie

Ik ben ontzettend blij met deze I Heart Make Up Lip Lava Firestorm en denk er stiekem al aan wat mijn volgende gaat worden!

I Heart Make Up Lip Lava Firestorm

I Heart Make Up Lip Lava Firestorm is onder andere te koop bij Beauty88.nl en kost €3,79. Ik vind dit echt een top prijs voor zo’n mooi product!

Ken jij de Lava’s of Melted Lipsticks en wat vind jij ervan?

Liefs

2 thoughts on “I Heart Make Up Lip Lava Firestorm

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge