Spam je blog! *Juni*

Spam je blog! *Juni*

Spam je blog De Beautykoffer

Het is weer zover! Vandaag mag jij je blog of webshop spammen in deze Spam je blog! *Juni*!

Laat in de comments achter:

 • Wat jou blog of webshop speciaal maakt.
 • Waarom je bent gaan bloggen

De URL kan je in het daarvoor bestemde vakje zetten, dubbel neerzetten is niet nodig en leest vervelend!

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

22 thoughts on “Spam je blog! *Juni*

 1. Wat lief van je! Ik promoot graag mijn YouTube kanaal, waar ik net een kleine 2 maanden mee bezig ben! Voor video’s over beauty, makeup en fashion!! Je kan mij ook volgen via Instagram @fotobeautys. Dank jullie wel!!

 2. Awhh, wat super dat we onze blog, YouTube kanaal of wat dan ook onder je artikel mogen neerzetten.

  Laat ik beginnen met mijn blog, ik blog vandaag precies 4 maanden! Al 4 maanden lang blog ik eigenlijk gewoon over de dingen die ik leuk vind; fashion, beauty en lifestyle. Maar zodra ik iets tegen kom waar ik ook over wil schrijven, schrijf ik daar gewoon over. Iedere zondag komt er een random artikel online, en iedere maandaf komt er een klein artikeltje online mer daarin de link van mijn nieuwe video.

  Over mijn YouTube kanaal.
  Ik ben samen met mijn vriendin 3 weken geleden een YouTube kanaal begonnen. En zoals ik net al zei, als die video online is gekomen zet ik het linkje naar mijn video op mijn blog. (KayleighenDaniek)

  Ook heb ik een eigen YouTube kanaal, maar daar upload ik niet regelmatig op. Ik wil dit wel gaan doen. (GewoonDaniek)

  Zou leuk zijn als je op me blog kijkt?

  X Gewoon Daniek
  Daniek onlangs geplaatst…HALF KAAL?! ~ VideoMy Profile

 3. Wat leuk! Ik spam graag mee! Ik heb mijn blog genoemd naar waar mijn passie begon. Het unboxen van internationale beauty swaps. Naast dat ik hier nog steeds met veel passie over schrijf ben ik mij ook gaan richten op reviews, fashion en niet te vergeten events.
  Ik ben een fanatiek lezer van je blog, ben benieuwd wat je van mijn blog vind! en als je nog tips hebt hoor ik ze graag! <3
  Jamey onlangs geplaatst…Happy ArmcandyMy Profile

 4. Hoi!
  Leuk dat we mogen spammen zeg. 🙂
  Mijn blog is speciaal (hihi gek om te zeggen!) omdat het over vrij unieke dingen gaat. Maar dat merk je vanzelf als je een kijkje komt nemen. 😉
  Ik ben begonnen met bloggen omdat ik heel erg van schrijven houd en heel veel tijd over had. 🙂
  Liefs Kim
  Kim onlangs geplaatst…Fotodagboekje: Vakantie DuitslandMy Profile

 5. Wat leuk dat we mogen spammen 🙂
  Ik blog samen met mijn vriend op http://www.dagelijksehap.blogspot.nl
  Hier komt 3-4 keer per week een artikel online dat een makkelijk recept is, of beauty/lifestyle gerelateerd is. Afgelopen week is het meer beauty geworden, omdat mijn vriend (de kok in huis) nog examens had.
  Onze blog heeft dus voor iedereen wel een leuk artikel klaar staan! Neem zeker eens een kijkje 🙂
  Laura – Dagelijkse hap onlangs geplaatst…Angels from Hell: onze kattenMy Profile

 6. Leuk, ik blog sinds eind vorig jaar over de (troetel)beren op mijn weg. Dat kan over allerlei persoonlijke dingen gaan die met groei te maken hebben. Leuk als je een keertje een bezoekje komt brengen!
  Elaintje onlangs geplaatst…Ik ben jarig!My Profile

 7. Wat leuk om op deze manier nieuwe bloggers te ontdekken! Mijn naam is Neeltje, ik ben 19 jaar oud en heb sinds een jaar mijn blog Thoughts in Style. Ik wilde altijd al een manier om al de ideeën die ik in mijn hoofd had te delen en daardoor is mijn blog ontstaan! Ik blog over lifestyle, fashion, food, DIY’s en nog veel meer!
  http://www.thoughtsinstyle.com/
  Neeltje | Thoughts in Style onlangs geplaatst…Lunchtime Is The Best Time | Summer LunchMy Profile

 8. Wat superlief dat we even mogen spammen. Mijn naam is Lindsey Beljaars, ik ben 21 jaar en blog over voornamelijk beauty, maar ook fashion en lifestyle. Daarnaast plaats ik ook fotoverslagen van bijvoorbeeld festivals of steden waar ik ben geweest! Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt en een reactie achterlaat. Zo kan ik ook jouw blog bezoeken! Liefs Lindsey x

 9. Wat leuk dit, ik ben wel ns waar een dag te laat, maar hopelijk is dat niet erg.

  Ik heb een beauty, fashion en lifestyle blog. Af en toe maak ik vlogs en die links kun je ook op mijn website terug vinden. Ook ben ik opzoek naar een fotogra(fe)af. Leuk als ik hem of haar met dit berichtje kan vinden.

  Dank je wel ♡

  Xx Destiny
  http://Www.letstalkaboutit.nl

 10. Wat leuk dat we even ‘legaal’ mogen spammen! Ik ben Sanne, een 12 jarig meisje dat met veel plezier 2 keer in de week blogt. deze artikelen kunnen gaan over fashion, beauty en lifestyle. Ik zelf vind het ook erg leuk om zelf dingen te maken dus geregeld komen er ook DIY’s online. Ik ben mijn blog begonnen omdat ik van jongs af aan al bezig ben met kleding combineren, nagels lakken en noem maar op. De laatste jaren ben ik me meer gaan interesseren in make-up, crèmes en andere verzorgingsproducten. Ik blog nu bijna een half jaar, en ik wil ook nog lang doorgaan! Mijn ouders hadden nooit gedacht dat ik zo fanatiek ging bloggen, ze wisten eerst zelfs niet eens wat bloggen betekende. Maar niet alleen mijn ouders hebben dingetjes geleerd door mijn blog, ook ik heb dingen geleerd: zo gaat de fotografie steeds beter en mijn artikelen worden steeds uitgebreider. Ik zou het erg leuk vinden als je een kijkje neemt op mijn blog!

  Lovvies Sanne
  http://www.viecouleur.nl/
  Sanne onlangs geplaatst…3X healthy snacksMy Profile

 11. Jeej spammen! ten eerste wat een leuke blog! Ik check het vaak!
  Ik denk dat mijn blog speciaal is omdat het over daten gaat.
  Er zijn weinig leuke blog’s te vinden met dit als onderwerp dus dat maakt mij speciaal!
  Check het hier en laat een reactie achter!
  http://www.milaknowsbest.nl

 12. Wat lief dat ik mijn blog mag promoten! Mijn blog bestaat sinds 7 juli en er zijn nu al 2 artikelen online gekomen! Ik blog over lifestyle, mindstyle en er komen soms ook persoonlijke artikelen online. Mijn blog heet No AYM, geen idee waarom eigenlijk, gewoon een leuke naam!
  xx Marit
  (ik zet mijn website er nog even op, zodat meer mensen het kunnen zien: http://www.noaym.wordpress.com)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge