Vlog #4 ONDERGRONDS MEER

Vlog #4 ONDERGRONDS MEER

Vlog #4 ONDERGRONDS MEER

Afgelopen week zat ik heerlijk te genieten op het Griekse eiland Kefalonia. Hier hebben we gerelaxed en getoured. Vandaag neem ik je gezellig mee op een dagje uit waarbij wij een ondergronds meer bezoeken en zeschildpadden van heul dichtbij zien in deze Vlog #4 ONDERGRONDS MEER ! Neem jij een kijkje?

Wat zijn jou vakantieplannen voor deze zomer?

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

6 thoughts on “Vlog #4 ONDERGRONDS MEER

  1. Wat leuk! Daar ben ik ook geweest! Vergeet vooral niet naar Myrtos beach te gaan, dat is écht geweldig. Veel plezier nog daar! Mijn vakantieplannen? Ik ben net weer terug uit Griekenland en ga in oktober naar Maleisië en Thailand. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge