Catrice Fall Winter Collectie 2015

Catrice Fall Winter Collectie 2015

CATRICE Fall Winter 2015

Zoals inmiddels wel bekend veranderd Catrice nog wel eens wat in haar assortiment. Zo gaan er regelmatig producten uit, maar komen er ook vaak leuke en bijzondere producten bij. Zo is het ook bij deze Catrice Fall Winter Collectie 2015. Ik heb heerlijk door de nieuwe producten gescrold en ik heb een kleine selectie gemaakt van de spulletjes die ik sowieso ga kopen! Kijk je mee?

CATRICE Deluxe Trio Eyeshadow. €4.89                                        

030 Rose VintouchCatrice Fall Winter 2015

Ik start met deze prachtige oogschaduw trio’s. Er zijn in totaal drie kleuren waarvan ik deze twee het mooiste vind. Vooral de paarse vind ik echt prachtig.

CATRICE Sun Glow Mineral Bronzing Powder. €4.99

 

 

Catrice Fall Winter 2015

Ik houd van een glimmende bronzer, zeker als mijn huid zelf wat gebruind is. Deze bronzer zou een zachte glans af geven.

CATRICE Shine Appeal Fluid Lipstick. €3,99

 

 

Catrice Fall Winter 2015Catrice Fall Winter 2015 Catrice Fall Winter 2015

Ook Catrice gaat mee met de vloeibare lipsticks en komt met een aantal prachtig verpakte kleurtjes waarvan ik deze twee toch wel het allermooiste vind.

CATRICE Pure Brilliants Colour Lip Balm. €4.99

Catrice Fall Winter 2015

Deze prachtige lipbalm doet mij door de kleur van de verpakking ontzettend denken aan een eenhoorn en stiekem wil ik hem alleen daarom eigenlijk al hebben hahaha! Daarnaast zou deze lipbalm ook nog eens ontzettend voedend en herstellend voor je lippen zijn.

CATRICE Illuminating Highlighter Pen. €3.99

Catrice Fall Winter 2015

Als laatste staat deze Highlighter Pen op mijn wish list. Deze pen zou een zachte highlighter afgeven en ik ben ontzettend benieuwd hoe en of het werkt om je highlighter met een pen op te brengen. Deze is trouwens te krijgen in twee verschillende kleuren.

En dat is mijn wish list voor de nieuwe spulletjes van Catrice Fall Winter 2015. Deze producten zullen rond juli in de winkels te vinden zijn.

Wat zou jij graag willen hebben?

Liefs

 

 

 

 

 

 

 

4 thoughts on “Catrice Fall Winter Collectie 2015

  1. De bronzer ziet er mooi uit, toevallig vandaag ook een wishlist van de nieuwe producten online staan haha.. Ben ook heel benieuwd welke items uit het assortiment gaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge