Shoplog van de Body&FitShop

Shoplog van de Body&FitShop

Shoplog van de Body&FitShop

Dat ik ondertussen een aantal keer heb geshopt bij de Body&FitShop is geen geheim meer. Ik heb al een aantal van hun producten uitgetest en meerdere daarvan zijn dusdanig favoriet dat ik ze elke week wel eens gebruik. Zo had ik deze keer ook weer het een en ander op mijn verlanglijstje staan en het leek mij wel leuk om te delen wat ik heb gekocht. Dus bij deze wil ik je meenemen in mijn Shoplog van de Body&FitShop!

Smart Protein Appeltaartmix €3,90

Shoplog van de Body&FitShop

Ik wilde vooral een aantal mixen van de Apple Pie inslaan omdat deze ontzettend lekker zijn en ik daar een aantal leuke ideetjes mee heb. Maar zoals het altijd gaat als ik in de webshop van Body&FitShop rondstruin, ging ik natuurlijk niet alleen voor deze mixen.

Superfood Wafels €0,75

Shoplog van de Body&FitShop

Zo zag ik deze Superfood Wafels en hier ben ik super benieuwd naar. Ik ben namelijk gek op rijstwafels maar het grote nadeel vind ik dat ze niet echt vullen. Deze wafels bevatten veel meer dan alleen (volkoren) rijst en ik ben dus heel nieuwsgierig of deze wat beter vullen.

Shakebeker €2,45

Shoplog van de Body&FitShop

 

 

Ook kocht ik deze shakebeker. Ik heb er wel een aantaal staan maar allemaal mankeren ze wel iets. Zo is bij de een de de dop lek en bij de ander kan je de ml’s niet meer zien staan waardoor het lastig afmeten is.

Shoplog van de Body&FitShop

 

Daarbij heeft deze beker en soort spiraal balletje waardoor je klontjes heel snel weg krijgt door de beker goed te schudden. Ik ben er blij mee!

Pindapasta Caramel €2,50

Shoplog van de Body&FitShop

Een aantal keer geleden kocht ik de Pindapasta met Cacao waar ik heel erg blij mee ben en nu zag ik deze versie met Caramel staan.

DSCN0951

Ik ben heel benieuwd hoe deze gaat smaken en stiekem loopt het speeksel al door mijn mond als ik denk aan een pindapasta met caramel smaak!

Smart Chocolate Spread €2,69

Shoplog van de Body&FitShop

Na de Pindapasta in mijn mandje te hebben gestopt, kwam ik deze Chocolate Spread tegen en dit leek mij onwijs lekker. Ik ben gek van chocopasta maar omdat er zoveel suiker in zit laat ik het staan. Deze versie is gemaakt met een vervangende zoetstof en daar ben ik heel blij mee.

Shoplog van de Body&FitShop

 

Maar ik werd nog blijer toen ik de inhoud van het potje zag, NOM! Je kan wel begrijpen dat ik even moest proeven en peeps, dit is zozo goddelijk! Het smaakt naar de hazelnootpraline die je wel eens hebt in bonbons, zo lekker! Echt een aanrader!

En dat waren mijn spulletjes van de Body&FitShop. Ik kan weer even vooruit haha!

Bestel jij wel eens bij Body&FitShop?

Liefs

 

 

4 thoughts on “Shoplog van de Body&FitShop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge