Blazer van Twinkeltje.nl

Blazer van Twinkeltje.nl

Blazer van Twinkeltje.nl

Meestal gaan artikelen op De Beautykoffer over beauty (duh), food, health of personal artikelen. Zo nu en dan kan je eens een artikel over een sieraad voorbij zien komen en ook van shoplogs ben ik zeker niet vies. Maar nog nooit eerder heb ik over een specifiek kledingstuk geschreven. Tot vandaag! Ik wil je namelijk heel graag wat laten zien van deze prachtige Blazer van Twinkeltje.nl!

Blazer van Twinkeltje.nl

Twinkeltje.nl was voor mij een nog onbekende webshop maar wat ben ik blij dat ik deze webshop voor online dameskleding heb leren kennen! Op Twinkeltje kom je namelijk allerlei leuke fashionitems tegen en geloof me, eenmaal gekeken ben je echt verkocht!

Blazer van Twinkeltje.nl

Door naar de blazer, want dit is er een waar ik al een tijdje naar op zoek ben. Ik draag namelijk erg graag een blazer. Het is zo’n item waarvan ik vind dat je er niet genoeg kunt hebben. In mijn geval combineer ik deze graag met een jeans, zwarte broek of in dit geval een rok en laten dat nou net de dingen zijn die ik graag draag. Nu heb ik dus al een aantal blazers, maar allemaal hebben ze een beetje een saaie kleur. Daarom was ik al een tijdje op zoek naar een lekkere frisse kleur en gelukkig kwam ik deze eindelijk tegen.

Blazer van Twinkeltje.nl

De Blazer van Twinkeltje.nl is een mooie koraal kleur. Echt een kleur die je de laatste tijd veel tegenkomt en ondanks dat de kleur ( voor mij) vrij heftig is, is deze heel makkelijk te combineren met basic kleuren. Zo kan je vele kanten op! Laat je overigens niet afschrikken door de “one size” want de blazer is gemaakt van een rekbare stof waardoor je hem minimaal met maat s en m aan kunt!

Blazer van Twinkeltje.nl

Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe blazer en ik heb hem dan al meerdere malen aangehad! Ik ga dan ook zeker nog eens online kleding kopen bij Twinkeltje.nl!

Blazer van Twinkeltje.nl

Hoe combineer jij een blazer het liefst?

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

*Dit product is opgestuurd ter review

6 thoughts on “Blazer van Twinkeltje.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge