Blogdoelen Update 2015

Blogdoelen Update 2015

Blogdoelen Update 2015

In januari schreef ik een artikel met de dingetjes die ik graag zou willen bereiken in het komende jaar op mijn blog. Ik was toen nog geen jaar bezig en vond het hartstikke leuk om de vorderingen te zien die ik de afgelopen maanden had gemaakt. Om voor mijzelf wat doelen op te schrijven heb ik toen een aantal voorzichtige gokjes gedaan. Toen ik afgelopen week een kijkje nam in dit artikel, zag ik tot mijn grote verbazing dat ik al best wat van de doelen bereikt had! In een half jaar tijd! Omdat ik daar ontzettend blij mee ben wil ik het je graag laten zien.

Over dit artikel heb ik het. Een artikeltje wat ik dus afgelopen januari schreef na nog geen jaar bloggen en een beetje YouTube. Op dat moment was ik onwijs blij met de vorderingen die De Beautykoffer gemaakt had en kon ik alleen maar hopen op nog meer vordering. Om voor mijzelf en voor jou eens te kijken hoever ik ben, ga ik alle doelen af en bekijk ik waar ik nu sta.

Logo Kiss De Beautykoffer

Elke dag een artikel

Helaas, dat is nog niet gelukt. Hoewel het steeds beter gaat ( binnenkort volgt er weer een Personal Update) ben ik er op dit moment nog niet aan toe om weer 7 dagen te gaan bloggen. En daarbij is dit ook niet de handigste tijd om het weer op te gaan bouwen aangezien er in de zomer veel minder word bekeken. Voor mijn gevoel dus nu een beetje waist of time. Wellicht ben ik na de zomer zover om weer wat meer artikelen te plaatsen, als jullie dat zouden willen natuurlijk.

Let me know, zou jij elke dag een artikel willen zien op De Beautykoffer?

Meer personal

Ik denk dat ik daar aardig mee op weg ben. Hoewel er niet elke week een Personal Update komt, lijkt mij dit ook niet leuk voor jullie. Misschien dat ik wel elke week een Whatskeburt ga plaatsen in plaats van elke maand. Daar ga ik nog even over nadenken.

Blogdoelen Update 2015 DSC_0076

Meer health

Ook hiermee denk ik dat ik redelijk bezig ben. Zo plaats ik regelmatig iets vanuit mijn ervaring met afvallen ( mocht je geen idee hebben waar ik het over heb, dan is het artikel waarin ik vertel hoe ik 35 kilo afviel misschien wel interessant) en ook komen er regelmatig gezonde recepten online. Binnenkort hoop ik weer te kunnen gaan sporten en het lijkt mij leuk om daarin updates bij te houden. Ik hoop dan ook mijn Pfeiffer kilootjes kwijt te gaan raken.

Blogdoelen Update 2015

Vloggen

Ja, die is zeker gelukt! Ik heb ondertussen vier vlogs online staan en ik vind het onwijs leuk om te doen. Buiten het vloggen wil ik ook vaker een plog gaan doen, als jullie dat natuurlijk ook leuk vinden.

 

Blogdoelen Update 2015Bloglovin bezoekers

Toen ik het Blogdoelen artikel schreef, had ik 135 Bloglovin volgers waar ik super blij mee was. Aangezien ik dit had bereikt in een klein jaartje tijd, leek het mij wel te doen om in een jaar dit naar de 250 te kunnen tillen. Maar…. ik zit al op de 361! Wauwie, daar ben ik echt super blij mee. En dat in een half jaartje tijd! Super leuk!

 

Dit waren de doelen die ik mijzelf had gesteld in 2015 en ik ben best trots als ik nu kijk naar wat ik in een half jaartje al heb bereikt. Toch wil ik er nog wel een beetje uitdaging in houden en daarom maak ik een kleine update van dit lijstje.

De doelen die ik nog moet/ wil bereiken:

  • Elke dag een artikel
  • Meer personal ( vaker een update en misschien elke week een Watskeburt?)
  • Meer health

Daar wil ik een klein schepje bovenop doen. Ik wil namelijk voor het eind van het jaar:

Ik denk dat ik dan weer redelijk realistische doelen stel voor mijzelf. Maar we gaan het zien toch?! Ik wil jou in ieder geval bedankt voor het bezoeken en of volgen van De Beautykoffer. Dankzij jou en andere volgers/abbonees word het bloggen en het maken van video’s elke dag nog leuker dan het al was.

En heb jij al wat doelen van jouw 2015 doelen bereikt?

Liefs

5 thoughts on “Blogdoelen Update 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge