Whatskeburt Juni

Whatskeburt Juni

Whatskeburt Juni

De maand juni is weer voorbij en stiekem vind ik dat best wel een beetje jammer. Juni stond voor mij namelijk in het teken van best wat stapjes vooruit wat betreft de Pfeiffer en vakantie! Gelukkig mag ik weer een Watskeburt maken dus kan ik nog even genieten van de leuke juni foto’s. Kijk je mee naar deze Watskeburt Juni?

Whatskeburt Juni

Ik begon mijn maand met vers gewassen haartjes. Op deze foto kan je het verloop van mijn haar heel goed zien en je kan ook zien dat de astint weer wat aan het wegtrekken is. Snel weer een verfje erin!

Whatskeburt Juni

Het eerste weekend van juni was ik weer bij mijn ouders te vinden en had ik weer dikke lol met deze knapperd. Hier wordt een mens toch vrolijk van!

Whatskeburt Juni

Buiten gek zijn is hij ook nog eens heel erg lief en hier kreeg ik zelf een kusje van hem!

Whatskeburt Juni

Het was heerlijk weer en daar hoort natuurlijk een ijsje bij. En kijk is wat mijn mama had! OREO IJS!?! Zoooo lekker!

Whatskeburt Juni

Weer thuis aangekomen moesten we nog even bikkelen voor we op vakantie gingen maar dat is geen straf met heerlijk fruit. Ik word ontzettend gelukkig als ik zie dat de supermarkten weer vol stromen met nectarines, meloenen en ga zo maar door!

Whatskeburt Juni

Ik ontdekte deze heerlijke appeltaart ( waarvan het recept hier te vinden is) die je gewoon als ontbijt kunt eten! Ik houd van taart als ontbijt en laat appelkruimel nou net één van mijn favorieten zijn.

Whatskeburt Juni

Nog zo’n heerlijk bakje fruit. Alleen al van de foto krijg ik het water in mijn mond lopen!

Whatskeburt Juni

En bam! Toen zaten we in Griekenland. Wij zaten op het eiland Kefalonia en man wat een prachtige natuur daar. Dit was een van de eerste foto’s die ik nam en er kwamen er nog veel meer. Zou jij het leuk vinden om een PLOG van mijn vakantie te zien? Ik heb zat foto’s hihi! Let me know.

Whatskeburt Juni

Heel origineel natuurlijk ( sarcasme) maar hier kon ik behoorlijk van genieten. Zo hebben wij best wat uurtjes doorgebracht hoewel we ook wel veel van het eiland hebben gezien.

Whatskeburt Juni

Ook hier kan ik namelijk ontzettend van genieten. Blauwe zee en dan die prachtige bergen.

Whatskeburt Juni

En Daphne zou Daphne niet zijn als ze geen dierenvriendjes zou maken. Dit katje was zoo lief! Dat vind ik trouwens wel het grootste nadeel van Griekenland ( en Turkije etc), de zwerfdiertjes. Beide kunnen we daar niet zo goed tegen en het liefst zou ik ze allemaal mee naar huis nemen.

Whatskeburt Juni

Bij een ijssalon op Kefalonia heb ik absoluut het lekkerste ijs gegeten ooit! Elke dag liggen er andere smaken en zoo lekker!

Whatskeburt Juni

Helaas gaan vakanties altijd zo vreselijk snel voorbij en voor we het wisten waren we alweer op de terugreis. Dag Griekenland, Hallo Nederland.

Whatskeburt Juni

Een voordeel daarvan is dan wel dat we onze katjes weer zagen en zodra ik zat, lag Marley alweer bij mij op schoot. Ik word zo gelukkig van die beestjes <3.

Whatskeburt Juni

Ik zag deze sneakers al voorbij komen in mijn vakantie en eenmaal thuis moest ik ze hebben. Deze heb ik besteld bij RavedMusthaves.com

Whatskeburt Juni

Sinds de vakantie ben ik weer helemaal in de gellak en na mijn stash een keertje uitgespit te hebben kwam ik dit mooie kleurtje tegen, lekker zomers!

Whatskeburt Juni

Er zijn weer kersen en ik houd ervan. Ik sloeg gelijk een paar doosjes in zodat ik er lekker van kon smikkelen!

En toen was juni alweer voorbij. Ik vind juni altijd de meest zomerse maand omdat we dan vaak op vakantie gaan maar gelukkig bied Nederland ook in juli nog heerlijke zomerse temperaturen.

Juli gaat voor mij een maand worden waarin ik weer meer stapjes naar het ” normale” leven wil gaan maken. Zo heb ik mijn (hopelijk) laatste afspraak bij de homeopathisch arts staan en wil ik ( mits ik toestemming krijg) ook weer rustig aan gaan sporten. En natuurlijk hoop ik op nog een hele tijd lekker weer en veel van de zomer te genieten.

En wat staat er voor jou in juli gepland?

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

One thought on “Whatskeburt Juni

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge