4x Taart als Onbijt

4x Taart als Onbijt

image

Ik ben altijd gek geweest van taart maar toen ik eenmaal een beetje leerde wat er allemaal in taart verborgen zat ben ik hier toch even van terug gekomen. Toch blijf ik van taart houden en sinds ik weet dat er ook minder ongezonde varianten zijn probeer ik daar van te genieten. Sinds een aantal maanden ben ik bekend met het fenomeen “taart als ontbijt” en vanaf dat moment staat er vrijwel iedere week taart op ons ontbijt menu. Zo heb ik al flink wat recepten gemaakt en verzonnen want een beetje afwisseling is nooit verkeerd. Om het voor jou makkelijk te maken heb ik een lijstje gemaakt met 4x Taart als Onbijt die op De Beautykoffer te vinden zijn! Lees je mee?

5x taart als ontbijt

Ik begin met deze Bosbessen Vanilletaart. Deze is makkelijk te maken een heerlijk fris door de bosbessen die gebruikt zijn. Ideaal als je dus opzoek bent naar een fruitig taartje.

image

Voor de chocolade lovers onder ons is de Chocolade taart absoluut een aanrader. Deze taart is best machtig en vol met chocoladesmaak. Zelf vind ik hem tussen een brownie en een taart in zitten. JUM!

 

image

 

Ik eet hem zelf vaak met wat fruit ernaast want dat is voor mij echt de perfecte combinatie.

image

 

Voor de kwarktaart vrienden is deze taart bestemd. Deze is gemaakt met bosbessen en is door de kwark heerlijk fris. Ideaal voor de warme dagen van nu!

Whatskeburt Juni

En dan de laatste en tevens mijn favoriet van de laatste tijd. Deze heerlijke appeltaart is lekker zoet en fruitig tegelijk. Je kan hem maken als een normale appeltaart maar ik maak er graag een kruimelappeltaart van!

Dit zijn mijn vier ontbijttaartjes. Ik hoop dat ik jou heb kunnen motiveren om eens met taart te ontbijten want geloof me, als je het eens probeert zal je er van houden hihi!

Liefs

3 thoughts on “4x Taart als Onbijt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge