Recept voor Volkoren Pannenkoeken

Recept voor Volkoren Pannenkoeken

Recept voor Volkoren Pannenkoeken

 

Daar ben ik alweer met een receptje, en I know. Maar ik heb de laatste tijd zoveel inspiratie voor nieuwe en gezonde recepten dat ik sta te popelen ze allemaal met jullie te delen. Vandaag laat ik je het Recept voor Volkoren Pannenkoeken zien, iets wat ik de laatste tijd regelmatig maak. Ik houd namelijk onwijs veel van pannenkoeken en hoe tof is het dan als je van iets lekker kan genieten wat ook nog eens gezond en behoorlijk vullend is? Juist, heel tof dus. Vandaar dat ik je nu ga uitleggen hoe je deze volkoren rakkers super snel op je bordje hebt liggen.

Recept voor Volkoren Pannenkoeken

 

Voor dit recept heb je nodig:

– 65 gr volkoren meel

– 175 ml Coconut Almond Milk ( Alpro)

– 1 tl bakpoeder

De rest is optioneel

– snufje kaneel/ cacao ( ik gebruik graag kaneel)

– iets om je pannenkoeken mee te toppen zoals jam, honing, fruit, yoghurt of iets anders wat je lekker vind.

Recept voor Volkoren Pannenkoeken

Wat moet je doen:

– Meng het meel, de melk en het bakpoeder door elkaar.

– Voeg hier eventueel nog wat kaneel of cacao aan toe.

– Zet de pan op middelhoog vuur en bak de pannekoeken gaar. Ik kies voor kleinere koekjes maar je kan ze zo groot of klein maken als je zelf wilt.

Recept voor Volkoren Pannenkoeken

En als al het beslag op is kan je de pannenkoekjes gaan toppen! Ik kies vaak voor wat fruit of wat jam en houd de topping dus vrij licht. Maar je kan er natuurlijk altijd je eigen draai aan geven! Enjoy!

Wat voor topping zou jij op de pannenkoeken gebruiken?

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

3 thoughts on “Recept voor Volkoren Pannenkoeken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge