Whatskeburt Juli Nr 1

Whatskeburt Juli Nr 1

Whatskeburt Juli Nr 1

Een nieuwe week, een nieuwe start. Afgelopen week heb ik, zoals ik eigenlijk altijd wel doe, flink wat foto’s gemaakt en vandaar dat het mij leuk leek om eens een wekelijkse ( in plaats van maandelijkse) Watskeburt te maken. Daarom laat ik je in deze Whatskeburt Juli Nr 1 zien wat ik afgelopen week heb gedaan!

Maandag 06 juli

Maandag is mijn werkdag en daarom heb ik niet veel foto’s gemaakt.

Whatskeburt Juli Nr 1

Maar natuurlijk wil ik je wel mijn pret ontbijt laten zien haha. Ik kan echt zwaar genieten van deze mini taartjes aka quinoarijstwafels.

Dinsdag 07 juli

Ook dinsdag is een van mijn werkdagen.

Whatskeburt Juli Nr 1

Dus laat ik je mijn avondeten zien. Ik houd van dit soort maaltijden als ik gewerkt heb. Het is lekker, fris en super snel klaar.

Whatskeburt Juli Nr 1

Natuurlijk moet er altijd even gekroeld worden na het eten.

Whatskeburt Juli Nr 1

En ik pakte mijn tekenspulletjes er weer eens bij. Vroeger tekende ik veel maar dat is er de laatste tijd echt niet van gekomen. Gelukkig heb ik de smaak ondertussen weer te pakken en ik vind het heerlijk!

Woensdag 08 juli

Whatskeburt Juli Nr 1

 

Woensdag is mijn laatste werkdag van de week en dat vierde ik met deze heerlijke aardbeiengriesmeelpudding als ontbijt, nomnomnom.

Whatskeburt Juli Nr 1

En ik droeg een aantal van mijn geshopte items bij de Primark. Het shirtje met de tekst ” Don’t grow up it’s a trap” is echt een favoriet geworden.

Donderdag 09 juli

Ik stond op en ik wist dat het een dag werd waarin ik niet veel zou kunnen doen. En in plaats van mij daar tegen te gaan verzetten, heb ik mij er heerlijk bij neergelegd waardoor ik best een leuke dag heb gehad.

Whatskeburt Juli Nr 1

Zo begon ik mijn dag met volkoren pannenkoeken, gewoon omdat het kan :D.

Whatskeburt Juli Nr 1

En ik maakte bonbons! Ik wilde iemand een kleinigheidje geven en wie houdt er nou niet van heerlijk gevulde chocolaatjes?

Whatskeburt Juli Nr 1

Met deze knapperds als resultaat. Ik was erg blij met het resultaat.

Vrijdag 10 juli

Vrijdag ging het al wat beter maar uit ervaring weet ik ondertussen dat ik dan niet hoef te beginnen aan drukke dagen dus ook hier deed ik lekker rustig aan.

Whatskeburt Juli Nr 1

Mijn outfit of the day. Ik houd van deze stijl waarin een leuk schoentje en een leuke tekst op je shirt de outfit afmaken, maar het nog steeds voelt als een combi outfit!

Whatskeburt Juli Nr 1

En weer pannenkoeken. Ik kan hier echt geen genoeg van krijgen haha. Gelukkig zijn ze best gezond ( zolang je ze niet in te veel olie bakt) en passen ze best goed in mijn eetschema.

Whatskeburt Juli Nr 1

Mijn gelnagels waren aan vervanging toe en dus ging ik deze keer eens voor een naturel look met alleen een laagje gel voor de glans. Hoewel ik het best mooi vind, ben ik hier toch sneller op uitgekeken dan een kleurtje waardoor ik er nu al ( zondag avond) aan denk om er een kleurtje overheen te lakken haha!

Zaterdag 11 juli

Zaterdag was een heerlijke dag waarin ik s’ochtends bezig was met wat dingetjes voor De Beautykoffer en s’middags richting een vriendinnetje ging om daar lekker te eten en bij te kletsen.

Whatskeburt Juli Nr 1

Ik maakte wat artikelen en mijn nieuwe banner kwam online op YouTube. Deze heeft Kiki Stelder speciaal voor mij ontworpen en ik ben er ontzettend blij mee! Mocht je ook opzoek zijn naar een banner of iets dergelijks, stuur dan een mailtje naar Kiki ( lightcoloruse@hotmail.com) want ze maakt er zeker wat moois van!

Whatskeburt Juli Nr 1

En toen was het tijd om naar een vriendinnetje toe te gaan. Samen maakte wij deze heerlijke (en gezondere versie van) sushi. We hebben gezellig zitten kletsen en nog een ijsje gehaald. Ik houd van dit soort avonden.

Zondag 12 juli

Zondag was een chill en hang dag waarin we eigenlijk niks anders hebben gedaan dan eten, hangen en film kijken.

We keken naar Gooische Vrouwen 2 en ik vond hem best leuk maar ook een beetje warrig. Om geen dingen voor te zeggen houd ik verder mijn mond over de details maar mensen die hem gezien hebben zullen het wel snappen haha!

Whatskeburt Juli Nr 1

Ik had vandaag zo’n trek in wraps ( al vanaf het wakker worden haha) dat ik er tijdens de lunch maar aan toe gaf. Het resultaat is deze wrap met casselerib, smeerkaas, tomaat en kommer, lekker!

Whatskeburt Juli Nr 1

En s’avonds had ik nog steeds trek in wraps dus maakte ik een makkelijke roti met een gebakken eitje.

En toen waren we bij het moment waarop ik dit artikel zit te tikken haha. Ik ga zo lekker naar bed en op naar een nieuwe week waarin ik mijn dagen weer werk en eigenlijk verder niks op de planning heb staan. Ik moet wel een beetje vooruit werken voor mijn blog en ik zou het super leuk vinden als ik weer eens wat kan doen voor mijn Sieraden workshop dus we gaan het zien.

Dit was de eerste keer dat ik een wekelijkse Whatskeburt heb gemaakt en ik ben heel benieuwd wat jij fijner vind, een maandelijkse of een wekelijkse. Laat je het mij weten?

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

 

6 thoughts on “Whatskeburt Juli Nr 1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge