10 nieuwe Etos Colour Care Lipsticks

10 nieuwe Etos Colour Care Lipsticks

10 nieuwe Etos Colour Care Lipsticks

Het Etos make up assortiment wordt steeds groter. Zo was ik laatst op bezoek in een Etos winkel en ik heb werkelijk een kwartier bij het eigen merk make up schap gestaan. Zelf heb ik nog niet heel veel make up van Etos in mijn stash staan maar daar komt binnenkort verandering in! Etos komt namelijk met nieuwe lipkleuren en man, wat word ik blij van de eerste indruk! Om jou mee te laten genieten komt hier een sneak peak naar de 10 nieuwe Etos Colour Care Lipsticks!

Zoals ik net al zei komen er dus 10 nieuwe lipkleuren het assortiment versterken maar ook de andere “oudere” kleurtjes zijn ook zeker de moeite waard. De lippies zijn namelijk heerlijk zacht op de lippen door de crème textuur en daarbij zouden de lipsticks een mooie dekking hebben. Zeker de moeite waard dus als ik het zo lees.10 nieuwe Etos Colour Care Lipsticks 10 nieuwe Etos Colour Care Lipsticks

De verpakking van de Etos Colour Care Lipsticks is vrij basic, namelijk een doorzichtige dop en een goudkleurige huls.

10 nieuwe Etos Colour Care Lipsticks

Dan natuurlijk over naar de nieuwe kleurtjes want die wil ik je echt niet onthouden!

10 nieuwe Etos Colour Care Lipsticks 10 nieuwe Etos Colour Care Lipsticks 10 nieuwe Etos Colour Care Lipsticks10 nieuwe Etos Colour Care Lipsticks10 nieuwe Etos Colour Care Lipsticks

 

Van links naar rechts zie je hier King Kisses, Candy Crush, Dark Diva, Vampire Kiss en Summer Sweet.

Helaas staat oranje mij absoluut niet anders had ik graag alle vijf de lipsticks willen halen. Ik ga Dark Diva sowieso uit proberen want ondanks dat ik een beetje huiverig ben voor donkere kleuren, lijkt het mij ook wel super mooi! Ook Vampire Kiss en Summer Sweet vind ik super mooi!

10 nieuwe Etos Colour Care Lipsticks 10 nieuwe Etos Colour Care Lipsticks 10 nieuwe Etos Colour Care Lipsticks 10 nieuwe Etos Colour Care Lipsticks 10 nieuwe Etos Colour Care Lipsticks

 

Van links naar rechts zie je hierboven CoralCharm, LaVieEnRose, Sensueel Nude, PeachontheBeach en JuicyGossip.

Deze vijf vind ik heel mooi voor de herfst en winter en buiten JuicyGossip zouden het allemaal lipkleuren zijn die ik dagelijks zou dragen!

Het mooie van de Etos Colour Care Lipsticks is, dat ze ook nog eens hartstikke goedkoop zijn. De lipsticks zijn namelijk verkrijgbaar voor maar €2,99! Ideaal om dus eens een ander kleurtje uit te proberen dan dat je normaal koopt.

Ik ben absoluut overtuigd en ga heel snel een kijkje nemen bij de 10 nieuwe Etos Colour Care Lipsticks om in ieder geval een kijkje te nemen bij Dark Diva en Summer Sweet. En wat is jouw favoriete kleur?

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

 

 

3 thoughts on “10 nieuwe Etos Colour Care Lipsticks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge