Whatskeburt juli nr 2

Whatskeburt juli nr 2

Whatskeburt juli nr 2

Hellootjes!

De week is weer voorbij en aangezien er vorige week leuk werd gereageerd op mijn wekelijkse Watskeburt, volgt hier nummer twee! In deze Whatskeburt juli nr 2 laat ik je mijn afgelopen week zien!

Maandag 13 juli

Whatskeburt juli nr 2

Maandag was ( zoals eigenlijk alle maandagen) een van mijn werkdagen. Ik was dus van half acht tot vijf buiten de deur. s’Avonds heb ik niet zo heel erg veel meer gedaan behalve mijn nagels voorzien van een kleurtje.

Whatskeburt juli nr 2

En lekker nog wat artikeltjes schrijven.

Dinsdag 14 juli

Dinsdag was hetzelfde als maandag behalve dan dat ik s’avonds gezellig met een vriendinnetje meeging naar de manege. Als je mij al wat langer volgt weet je dat ik een paardenmens ben en eenmaal bij de manege begon  het dan ook weer flink te kriebelen om zelf te gaan rijden. Binnenkort maar eens proberen.

Woensdag 15 juli

Whatskeburt juli nr 2

Woensdag was mijn laatste werkdagje van de week en dat was maar goed ook. Al de hele week kan ik heel moeilijk eten en dat gaat je na een paar dagen toch flink opbreken. Daarom plof ik lekker neer op de bank en Bob besluit er gezellig bij te komen liggen.

Donderdag 16 juli

Whatskeburt juli nr 2

Donderdag was mijn eetlust nog steeds niet terug en daarom maakte ik er maar een chill dagje van. Ik tikte een paar artikelen in het gezelschap van een heel onhandig liggend katje.

Whatskeburt juli nr 2

En ik ging in bad. In juli. Met een kerstman. Ja. Maar het was wel even lekker :P.

Vrijdag 17 juli

Whatskeburt juli nr 2

Vrijdag kon ik eindelijk weer een beetje eten en dat maakte mij wel gelijk een stuk energieker. Ik genoot van een heerlijk bordje fruit en hoewel de kersen mij nog niet helemaal smaakte, was ik allang blij dat ik iets kon eten zonder misselijk te worden ( en nee, ik ben niet zwanger).

Whatskeburt juli nr 2

Ik kroelde met de konijntjes! Ooit al eens een konijn gezien met een hippe hanenkam? Here you go.

Zaterdag 18 juli

Whatskeburt juli nr 2

Food! Dit heeft zo erg gesmaakt! Ik at geroosterde boterhammen met filet americain en zelfgemaakte surimi salade, jum!

Na het avondeten zijn wij voor een spoedbezoekje naar mijn ouders gegaan, het gaat niet zo goed met hun katje en ik wilde graag even een aai geven en afscheid nemen voor het te laat was. Ik ben heel blij dat ik dat heb gedaan want afgelopen nacht, zondag op maandag, is zij overleden.

Zondag 19 juli

Whatskeburt juli nr 2

Mijn ouders hebben een hele grote tuin met allerlei lekkers waaronder deze kruisbessen en die ging ik plukken.

Whatskeburt juli nr 2

Rond het middageten gingen wij terug naar huis en daar had ik sterk behoefte aan een lekker warm bad vol schuim. Dus voor de tweede keer deze week ging ik in bad, met een kerstbruisbal. En ik nam natuurlijk mijn zelfgemaakte Lush Cupcake masker mee.

En toen waren wij weer aangekomen bij het moment waarop ik deze Watskeburt aan het tikken ben. Achteraf gezien was dit echt een aparte week.

Deze week heb ik twee dagen cursus, hoop ik weer mee te mogen naar de manege en ga ik lekker een paar dagen weg met mijn mams.

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

4 thoughts on “Whatskeburt juli nr 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge