H&M En Hema Shoplog

H&M En Hema Shoplog

H&M En Hema Shoplog

Er is letterlijk overal sale en ik zal je bekennen, ik ben daar super gevoelig voor. Ik word er dan ook serieus vrolijk van als ik door een winkel loop waar de helft van alle artikelen is afgeprijsd. Waar ik nog gelukkig van word is als ik dan ook slaag en naar huis ga met een aantal super goedkope maar vooral erg leuke spulletjes. Zo ben ik laatst ook bij de H&M en de Hema geslaagd en deze items wil ik je graag laten zien in deze H&M En Hema Shoplog!

H&M

Ik begin met de spulletjes van de H&M. Deze heb je voorbij kunnen zien komen op mijn Intagram account want daar vroeg ik waar jullie graag een shoplog van wilden zien. In eerste instantie was dit in hele grote H&M tas vol met goodies die ik had besteld maar daar heb ik ongeveer drie kwart van teruggestuurd ( leuk,die impulsieve aankopen tijdens een sale). En toen bleven er twee items over.

H&M En Hema Shoplog

Waaronder dit jurkje die ik heb kunnen scoren voor maar 10 euro! Deze jurk komt tot net over mijn knieën en heeft een kleine mouwen. Op zich een redelijk standaard jurkje maar door het patroontje dus net even anders. Het lijkt namelijk wel alsof en allemaal kleine druppels op de jurk zitten, een beetje galaxy achtig. Ik begin jurken steeds leuker te vinden en deze zie ik mijzelf helemaal dragen met witte allstars en eventueel een leren jack of spijkerblouse!

H&M En Hema Shoplog

Dan heb ik ook dit coltopje ( of hoe dit dan ook noemt?) besteld. Ik zag dit vaak voorbij komen bij fashionbloggers en hoewel ik het altijd al leuk heb gevonden zijn er twee dingen aan dit topje een beetje tegen bij principes in. Zo heeft deze top horizontale strepen wat bij een wat stevigere dame zoals ik vaak niet heel erg mee werkt en het colletje klopt voor mijn gevoel niet aangezien je in de zomer niet met een col hoort te lopen. Toch heb ik het erop gewaagd en ondertussen heb ik hem al meerdere keren aangehad.

Dit topje scoorde ik voor €9.00

HEMA

Bij de Hema heb ik de laatste tijd best wat kleding gekocht en daar ben ik heel tevreden over. De prijs is goed en de kledingstukken blijven lang mooi. Toen ik laatste zag dat Hema weer wat nieuwe shirtjes had uitgebracht en deze ook nog eens in de aanbieding had, moest ik wel even een kijkje gaan nemen.

H&M En Hema Shoplog

En zou kwam ik onder andere thuis met dit geweldige shirt. Het shirt zelf is grijs gemeleerd en er staat “Perfect Outfit” op, wat ik absoluut waar vind. Ik ben de laatste tijd best wel van stijl aan het veranderen en ik merk dat ik meer voor basic comfortabele outfits kies. Zo vind ik het erg fijn om dit shirt te combineren met een high waist jeans en witte sneakers. Simpel en Comfy, just the way I like it.

Shirt €9.95

H&M En Hema Shoplog

En ook dit shirt ging mee naar huis. Net als de andere is het een heerlijk simpel en comfortabel shirt en heb je een leuke outfit door het shirt te combineren met een jeans en sneakers. Ik houd ervan!

Shirt €9.95

Beide shirts waren dus €9.95 maar samen waren ze €15.00. Love it!

En dat waren mijn geshopte items!

Koop jij wel een kleding bij de Hema en wat vind je ervan?

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

4 thoughts on “H&M En Hema Shoplog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge