The Body Shop Italian Summer Fig Eau De Toilette

The Body Shop Italian Summer Fig Eau De Toilette

The Body Shop Italian Summer Fig Eau De Toilette

Ik ben gek van parfum. Ondanks dat ik het iets te vaak vergeet op te doen word ik wel ontzettend vrolijk van een fijn geurtje en kan ik ervan genieten als ik deze de hele dag om mij heen ruik. Vandaag wil ik je aan een van mijn favoriete parfums van het moment voorstellen, dus mocht je nog op zoek zijn naar een bijzondere parfum, dan moet je zeker dit The Body Shop Italian Summer Fig Eau De Toilette artikel lezen!

The Body Shop Italian Summer Fig Eau De Toilette

Zoals ik net al zei, ik ben gek van bijzondere geuren. Zo ben ik weg van Alien van Thierry Mugler voor in de winter en in de zomer draag ik graag Fijian Water Lotus. Die laatste wissel ik de laatste tijd vaak af met een andere geur van The Body Shop, namelijk de The Body Shop Italian Summer Fig Eau De Toilette.

 

The Body Shop Italian Summer Fig Eau De ToiletteDeze geur is echt fantastisch maar vergeet ook het uiterlijk niet. De flacon oogt zo ontzettend luxe dat ik deze graag show op mijn make up tafel. En de kleur groen past ontzettend goed bij deze geur.

The Body Shop Italian Summer Fig Eau De Toilette

Ik zou Italian Summer Fig namelijk echt beschrijven als een heerlijke, aanwezige en vooral pure geur. Zoals de naam al verklapt wordt er voor deze geur gebruik gemaakt van heerlijke zoete, rijpe vijgen en deze ruik je zo goed terug! Het is moeilijk om de geur te omschrijven maar denk aan een super rijpe vijg. Deze ruikt heerlijk zoet en sappig, maar tegelijkertijd ook naar natuur. Dat ruik je onder andere terug in dit heerlijke parfum.The Body Shop Italian Summer Fig Eau De Toilette

Er zit nog een groot voordeel aan de The Body Shop Italian Summer Fig Eau De Toilette en dat is de houdbaarheid op je huid. Op de één of andere manier blijft een parfum bij mij meestal niet langer dan een paar uurtjes hangen en daardoor moet ik regelmatig even bijspuiten. Maar bij The Body Shop Italian Summer Fig Eau De Toilette is dit niet het geval. Als ik de parfum s’ochtends opspuit, is hij s’avonds nog heerlijk aanwezig op mijn huid!

The Body Shop Italian Summer Fig Eau De Toilette

Conclusie

Hier spreekt een groot fan van de The Body Shop Italian Summer Fig Eau De Toilette maar dat had je denk ik wel al door hihi. Mocht je nou ook op zoek zijn naar een bijzonder parfum, ga dan zeker even snuffelen aan de The Body Shop Italian Summer Fig Eau De Toilette, je krijgt er zeker geen spijt van!

De The Body Shop Italian Summer Fig Eau De Toilette is te koop in de The Body Shop winkels en online en kost €27,00.

Wat is jouw favoriete parfum van het moment?

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

*Ik heb dit product ontvangen ter review, dit verandert echter niets aan mijn mening*

4 thoughts on “The Body Shop Italian Summer Fig Eau De Toilette

  1. Eau Vitamine van Biotherm al jaren.
    Citrusgeur dus heerlijk fris.
    Laatst nog een scrub met lemon gehad, ook erg lekker, nu op zoek naar een dagcreme met een vleugje lemon.
    (het liefst ook een tonic en een cleanser maar dan vraag ik echt veel)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge