Spring Rolls

Spring Rolls

Spring Rolls

Ik had ze al een aantal keer voorbij zien komen op een aantal healthy accounts op Instagram maar ik wist niet goed wat ik ervan moest vinden. De inhoud van Spring Rolls zag er best oké uit, maar dat rare wittige vliesje leek mij maar niks. Toch hoorde ik van alle kanten dat deze rolls in de smaak vielen dus ik heb mij er ook maar aan gewaagd. En nu ben ik om. De Spring Rolls zijn lekker licht en wat mij betreft ideaal als lunch gerecht. Natuurlijk kan je ze ook als avondeten eten maar dan zou ik zelf het recept verdubbelen.

Spring Rolls

Voor dit recept heb je nodig;

Spring Rolls

  • Rijstvellen ( bij de grotere supermarkten te koop)
  • Vulling naar keuze ( ik gebruik hier surimi, wortel, komkommer en gerookte kipfilet)
  • Eventueel wat saus zoals chilli of sojasaus

Wat moet je doen;

  • Week de rijstvellen volgens de instructies op de verpakking
  • Leg een rijstvel op een vochtige doek

Spring Rolls

  • Leg de vulling op het rijstvel en vouw het vel om de vulling

Spring Rolls

  • Vouw dan de zijkanten van het vel naar binnen

Spring Rolls

  • En rol door tot het rijstvel op is

Spring Rolls

  • En zo ga je door tot alle vulling op is

Spring Rolls

Met het pak kan je makkelijk een aantal keer doen. Ik gebruik voor een lunch ongeveer 6 springrolls maar het ligt natuurlijk heel erg aan de vulling of je meer of minder kunt eten.

Heb jij wel eens Spring Rolls op? En waar vul jij ze mee?

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

One thought on “Spring Rolls

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge