PRIMARK SHOPLOG + WINACTIE AUGUSTUS 2015

PRIMARK SHOPLOG + WINACTIE AUGUSTUS 2015

PRIMARK SHOPLOG + WINACTIE AUGUSTUS 2015

Heey!

Ik heb vandaag weer een Primark shoplog voor je waarin ik je veel leuke spulletjes wil laten zien waarvan er ook nog eens een aantal in de sale waren! Daarnaast heb ik afgelopen week de 1000+ abonnees op YouTube behaald en daarom heb ik een winactie georganiseerd om jullie te bedanken! Kijk je mee naar deze PRIMARK SHOPLOG + WINACTIE AUGUSTUS 2015 ?

Ik zal de voorwaarden van de winactie nog even op een rijtje zetten voor je:

 • Abonneer je op mijn YouTube kanaal
 • Volg mij op Instagram
 • Repost de Winactie foto en gebruik daarbij de hashtag #DBWinactie

Je kan tot 15 augustus meedoen met deze Winactie.

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

8 thoughts on “PRIMARK SHOPLOG + WINACTIE AUGUSTUS 2015

 1. Wauw, leuk! Zelf ben ik nog maar 1x bij de primark geweest.. Het zit niet echt hier in de buurt dus dan word het echt een complete dag uit! Soms ben ik wel eens jaloers op de mensen die er dichtbij wonen, ach hahah ik denk dat het z’n voor en nadelen heeft! Ik doe graag mee met jou leuke actie, wat een ontzettend leuk pakket! Alle verplichte stapjes doorlopen,
  fijne zondag!
  groetjes ilsiee

 2. Wat een leuke winactie en shoplog. Ik hou echt van de primark . Gefeliciteerd nog met al je volgers.
  Ik volg je op bloglovin en youtube (Cheyenne Jansen) en instagram (cheyennejansen). Ook zal ik de actie delen op instagram.
  Ik ben zo benieuwd naar de spulletjes, Leuke manier om iets nieuws uit proberen.

  Groetjes,

  Cheyenne

 3. Dat tasje! Geweldig! Gefeliciteerd met je volgers, wat veel. Ik kijk ook graag naar je hoofd 😉
  Ik doe mee en ben je ook gaan volgen op Instagram en heb gerepost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge