Whatskeburt Juli nr 4

Whatskeburt Juli nr 4

Whatskeburt juli nr 4

Zo, en toen was de maand juli alweer voorbij. Elke maand zeg ik het weer maar jeetje wat ging dat weer snel zeg! De maand juli was er een met vele gebeurtenissen waarvan een hele hoop gelukkig fijn waren. Laten we eens terug kijken op de laatste week van juli in deze Whatskeburt Juli nr 4.

Maandag 27 juli.

Whatskeburt Juli nr 4

Maandag, dinsdag en woensdag zijn mijn werkdagen en ook deze week ging de wekker weer op maandagmorgen. Ik had sterk behoefte aan een flink ontbijt en daarom maakte ik een grote kom met havermout, kwark en bosbessen.

Dinsdag 28 juli.

Whatskeburt Juli nr 4

Dinsdag was een heerlijke en spannende dag want ik ging voor het allereerst weer paardrijden. Ik was zo zenuwachtig dat ik hier helemaal geen foto’s heb gemaakt, maar wat was dit ontzettend leuk!

Woensdag 29 juli.

Whatskeburt Juli nr 4

Woensdag was mijn laatste werkdag van de week en buiten het feit dat ik onwijs spierpijn had van het paardrijden ( lees niet meer normaal kunnen gaan zitten) was het ook nog eens onwijs vies weer en had ik het de hele dag koud. Daarom kroop ik thuis snel onder een dekentje met een dikke coltrui en een dik katje.

Donderdag 30 juli.

Whatskeburt Juli nr 4

Donderdag was een bijtank en bak dag want ik was aardig op dreef. Als lunch at ik namelijk deze Spring Rolls en maakte ik een artikel over het recept.

Whatskeburt Juli nr 4

En s’ avonds stond deze Quinoa Sushi op het menu. Verder heb ik vandaag wat dingetjes opgehaald voor een leuke DIY en natuurlijk voor de winactie die online staat.

Vrijdag 31 juli.

Whatskeburt Juli nr 4

Vrijdag ging s’ middags naar een vriendin toe om lekker bij te kletsen. Vanuit daar ging ik met een andere vriendin shoppen ( bij onder andere de Primark) en lekker een hapje eten bij Burgertrut. Dit is trouwens echt een super aanrader als je van ( vega) burgers houdt!

Zaterdag 01 augustus.

Whatskeburt Juli nr 4

Taart als ontbijt! Ik maakte weer eens een overheerlijke gezonde appeltaart en genoot hier volop van.

Whatskeburt Juli nr 4

En mijn lunch bestond uit twee boterhammen met onder andere avocado en tomaatjes. Hierna ga ik naar een vriendinnetje om bij te kletsen en haar te helpen in haar nieuwe huisje.

Zondag 02 augustus.

Whatskeburt Juli nr 4

Vandaag hebben we een feestje van mijn schoonfamilie en daarom trok ik voor het allereerst mijn zwarte kokerrok aan (die al maanden in de kast lag, oeps). En s’avonds ( nu dus) ben ik echt gebroken. De Pfeiffer is gelukkig al zoveel minder dat een verjaardag weer leuk is, maar het concentreren op gesprekken blijft vermoeiend.

Voor nu duik ik dadelijk dus lekker mijn bed in en begin ik morgen aan een nieuwe relatief rustige week waarin ik weer ga paardrijden!

Wat ga jij de komende week doen?

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

3 thoughts on “Whatskeburt Juli nr 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge