Whatskeburt Augustus #1

Whatskeburt Augustus #1

Whatskeburt Augustus #1

Hellootjes!

De eerste week van augustus is alweer voorbij. Voor mij was dit een week met flinke ups en downs. Ik had hele leuke en hele vervelende dingen. Laten we maar eens terugblikken op de afgelopen week in deze Whatskeburt Augustus #1.

Maandag 03 augustus

Whatskeburt Augustus #1

Maandag was weer een gewone werkdag en daarom heb ik geen foto’s van overdag. Als avondeten at ik deze slawraps, lekker licht en snel klaar.

Dinsdag 04 augustus

Whatskeburt Augustus #1

 

Vandaag was wederom een werkdag maar s’ avonds stond er weer een heerlijke paardrijles op de planning en ik heb weer super genoten. Zo fijn dat dit eindelijk weer kan!

Woensdag 05 augustus

Whatskeburt Augustus #1

Hoewel ik bang was voor een flinke dosis spierpijn, stond ik heel soepel op en dat was een goed begin van de dag. De dag werd nog beter toen ik op mijn werk getrakteerd werd op deze joekels! Fijn hoor, zulke gulle collega’s!

Donderdag 06 augustus

Whatskeburt Augustus #1

Donderdag moest ik een extra ochtendje werken en trakteerde ik mijn collega’s op deze muffins met versgeplukte bramen en witte chocolade die in de smaak vielen.

Na het werk ging ik even boodschappen doen en door naar huis, waar ik helaas wat minder leuk nieuws kreeg. Hondje Treci ( spreek je uit als Tretsji), het hondje van mijn ouders ( en stiekem nog altijd ook een beetje van mij) is al een tijdje ziek en donderdag kregen wij te horen dat het niet meer te verhelpen is en dat ze niet lang meer te leven heeft. Ontzettend balen en daarom besloot ik om de volgende dag naar mijn ouders te gaan om afscheid van Treci te nemen en nog even vollop van haar te genieten.

Whatskeburt Augustus #1

Om mijzelf een beetje te troosten nam ik een Hertog ijsje.

Vrijdag 07 augustus

Whatskeburt Augustus #1

 

Vrijdag ochtend neem ik de Action Shoplog op en doe ik dingen in het huishouden zodat we aan het einde van de middag weg kunnen richting mijn ouders.

Zaterdag 08 augustus

Whatskeburt Augustus #1

 

Zaterdag heb ik genoten van mijn hondenvriendinnetje. Ik heb dan ook niet veel foto’s gemaakt voor in de Watskeburt.

Zondag 09 augustus

Zondag was een dag waar ik zaterdag al geen zin in had, want zondag was de dag dat wij bij mijn ouders weg gingen en ik dus voor altijd afscheid moet nemen van Treci. Ik ben een ontzettende dierenvriend en ik geef ongelooflijk veel om de beestjes om mij heen. Treci is er daar zeker één van en dan doet afscheid nemen zoveel pijn, bah!

En dat was dus afgelopen week. Aankomende week word al net zo dubbel als de vorige. Ik weet dat Treci één dezer dagen moet worden ingeslapen en daar zie ik natuurlijk ontzettend tegenop. Aan de andere kant mag ik op dinsdag weer een rondje gaan paardrijden en ben ik druk bezig met een aantal nieuwe ontwikkelingen voor mijn blog waar jullie binnenkort meer over horen. Dat leid mij hopelijk wel een beetje af.

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

7 thoughts on “Whatskeburt Augustus #1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge