Reminder 1000 Subs Winactie

Reminder 1000 Subs Winactie

image

Hello Hello!

Doe jij al mee met mijn 1000 Subs Winactie?

Een week geleden behaalde ik de 1000 abonnees op YouTube en I know, er zijn kanalen met veel meer subs. Maar he, 1000 mensen, passen die bij jou in je woonkamer? Bij mij zeker niet en ik vind dat tof. Om jullie daar voor te bedanken heb ik een pakket samengesteld wat je kunt winnen.

image

 

Wat moet je doen om kans te maken:

  1. Abonneer je op mijn YouTube kanaal
  2. Volg mij op Instagram
  3. Repost de foto van de Winactie op Instagram met de hashtag #DBWinactie.

16 augustus maak ik de winnaar bekend op Instagram!

Good Luck

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

2 thoughts on “Reminder 1000 Subs Winactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge