The Body Shop Secrets Of The World

The Body Shop Secrets Of The World

The Body Shop Secrets Of The World

The Body Shop heeft gisteren een nieuwe lijn ontwikkeld. Deze lijn, genaamd Secrets Of The World is bedoeld om jou een heerlijk wellness gevoel te geven in je eigen huis! Want wat is er heerlijker dan na een lange werkdag te kunnen genieten van een douche of bad met fijne geurende en ontspannende producten. Vandaag wil ik jou voorstellen aan een paar van deze geweldige mooie producten uit de The Body Shop Secrets Of The World lijn!

The Body Shop Secrets Of The World

Zoals ik net al zei is de The Body Shop Secrets Of The World ontwikkeld zodat jij thuis kunt genieten van alle heerlijkheden uit een wellness centrum. Zo vind je in deze lijn heerlijke body producten zoals scrubs, olieën en bodycreams. In dit artikel wil ik je laten kennismaken met drie producten uit deze lijn en ik zal je alvast verklappen, ze zijn goddelijk!

African Ximenia Scrub €21

The Body Shop Secrets Of The World

Deze scrub is heerlijk zacht qua structuur waardoor hij echt voor iedereen te gebruiken is. De korreltjes in de scrub zijn vrij klein en glad waardoor de scrub je huid lichtjes “scrubt” zonder dat hij kan irriteren. In deze scrub is gebruikt gemaakt van de olie uit de Ximena boom, ook wel de Levensboom genoemd. Deze olie word al jaren gebruikt door mensen en staat bekend om zijn verzachtende eigenschappen.

The Body Shop Secrets Of The World

Na het gebruik van de African Ximenia Scrub is mijn huid heerlijk glad en verbazingwekkend gevoed. Ik heb na gebruik van een peeling of scrub vaak last van en droog en trekkend gevoel maar dat is bij deze scrub totaal niet het geval. Daarbij is de geur heel lekker zoet en fris en is deze zelfs na het douchen nog te ruiken!

The Body Shop Secrets Of The World

 

Japanese Camellia Cream €26

The Body Shop Secrets Of The World

De Japanese Camellia Cream is een heerlijke volle bodycream met een hele gekke, maar vooral leuke, textuur. De crème voelt namelijk als een soort van slagroom aan! Als je een beetje uit de pot wilt halen, deukt de crème zelfs een beetje in! Ondanks dat de crème in het begin vrij vol en vet aanvoelt, smelt hij als het ware samen met je huid waardoor je een heerlijke gevoed, maar absoluut niet vet gevoel overhoud na gebruik.

The Body Shop Secrets Of The World

Naast de geweldige substantie ruikt de Japanese Camellia Cream ook nog eens heerlijk en is dit voor mij een absoluut wellness geurtje. Zo ruikt de crème fris naar bloemen, maar ook zacht en zoet waardoor het voor mij een echte traktatie is om op te brengen!

The Body Shop Secrets Of The World

 

Polynesian Monoi Radiance Oil €17

The Body Shop Secrets Of The World

De Polynesian Monoi Radiance Oil is voor mij echt een wonder olie geworden. Ik was stiekem al een beetje verliefd op de Body Oils van The Body Shop maar sinds ik deze olie in huis heb, laat ik zelfs mijn geliefde Body Oils liggen!

The Body Shop Secrets Of The World

Dat komt vooral doordat dit echt een multifunctioneel product is. Ik gebruik de Polynesian Monoi Radiance Oil namelijk voor mijn hele lichaam! Zeker met warme dagen is deze “droge” olie een uitkomst om zonder te blijven plakken toch je huid te kunnen voeden.

Daarnaast gebruik ik deze olie elke keer nadat ik mijn haren heb gewassen. Ik wrijf een (heel) klein beetje in de punten van mijn haren en dit zorgt ervoor dat deze lekker soepel en glad zijn!

The Body Shop Secrets Of The World

Je merkt het al wel, ik ben gek van The Body Shop Secrets Of The World en ik ga zeker van de week een kijkje nemen bij de rest van de producten uit deze prachtige lijn! Hoewel ik ontzettend gek ben van mijn andere The Body Shop producten ( en dat zijn er nogal wat) liggen deze de afgelopen tijd toch wat verder achterin mijn kast en hebben zij ruimte gemaakt voor mijn nieuwe favorietjes!

Heb jij al kennis gemaakt met de heerlijke producten uit de The Body Shop Secrets Of The World lijn?

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

* Ik heb deze producten ter review ontvangen, dit verandert echter niets aan mijn mening

3 thoughts on “The Body Shop Secrets Of The World

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge