De Beautykoffer stopt

De Beautykoffer stopt

De Beautykoffer stopt

Whaat!? De Beautykoffer stopt?! Ja klopt helemaal, maar niet zoals je nu denkt. Omdat er binnenkort van alles gaat veranderen wil ik je in dit artikel vertellen wanneer en waarom De Beautykoffer stopt.

De Beautykoffer stopt

Oké ik zal je gelijk even wat verduidelijking geven, De Beautykoffer stopt wel maar ik niet! Ik ga over naar een andere naam, een andere uitstraling en dus vooral een andere ik. Die andere ik is niets anders meer dan dat ik nog meer ga doen wat ik zelf graag wil doen en dat is schrijven over alles wat ik interessant vind.

De Beautykoffer is ontstaan uit het idee mijn kennis vanuit de beautybranche te kunnen vertellen aan jullie en gewoon heerlijk over alles wat betreft beauty te kunnen babbelen. Maar na nu anderhalf jaar bezig te zijn merk ik steeds meer dat ik het graag over meer dan alleen beauty wil hebben. De Beautykoffer stopt

Daarom is het idee om mijn domeinnaam te veranderen al een tijdje geleden begonnen, maar ik twijfelde. Het is best een grote stap en aardig wat moeite om over te stappen en dat moet je zeker niet in een opwelling doen. Echter gaven jullie mij de doorslag toen ik een paar maanden geleden in een enquete vroeg of jullie de naam De Beautykoffer nog vonden passen bij de content die op de blog komt. Hier gaven vele van jullie aan dat jullie, net als ik eigenlijk, vonden dat De Beautykoffer eigenlijk niet meer pasten bij mijn artikelen.

Zo is het idee gaan rollen en nu ben ik ( met de hulp van anderen) druk bezig met alle veranderingen die moeten plaats vinden want als ik het doe, doe ik het goed!

 

Om dit allemaal te verwezenlijken is het mogelijk dat De Beautykoffer er de komende weken af en toe uitvalt. Wees dan niet getreurd en probeer het een paar uurtjes later nog een keertje alsjeblieft! Ik blijf gewoon mijn artikel plaatsen dus hier zal geen stop in zitten.

 

De Beautykoffer stoptIk kan nog niet vertellen wanneer De Beautykoffer over zal gaan naar een nieuwe naam ( die ik nog lekker even niet ga verklappen) en dat komt omdat dit niet alleen aan mij ligt, maar ook aan andere. Zo moet Bloglovin omgezet worden en moeten er aanpassingen aan De Beautykoffer gedaan worden zodat deze jouw gelijk doorstuurt naar de nieuwe blog!

Zoals je merkt is het nog best een werkje maar ik hoop je snel mogelijk te kunnen verwelkomen op mijn nieuwe www plekje!

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

13 thoughts on “De Beautykoffer stopt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge