Whatskeburt Augustus Nr 3

Whatskeburt Augustus Nr 3

Whatskeburt Augustus Nr 3

Hello!

Er is weer een nieuwe week van start gegaan en zoals je de afgelopen weken van mij gewend bent, kijken we vandaag gezellig samen terug naar vorige week in deze Whatskeburt Augustus Nr 3!

Maandag

Whatskeburt Augustus Nr 3

Maandag was zoals alle maandagen een werkdag en dus heb ik niet veel foto’s voor je. Wel wil ik deze salade met je delen. Oh wat kan een salade toch heerlijk zijn!

Dinsdag

Whatskeburt Augustus Nr 3

Dinsdag vond ik echt maar koud en guur. Het voelde voor mij echt als herfst en daarom deed ik een lekkere blazer aan. Deze heb ik gekocht bij de Primark een tijdje geleden en ik ben er nog steeds erg blij mee!

Woensdag

Whatskeburt Augustus Nr 3

Ook woensdag werkte ik weer en s’ avonds deed ik een poging tot het maken van kwarktaart zonder gelatine… Geen succes helaas. Weet één van jullie een goede vervanger ( naast agar agar en Klopfix) wat het wel wat steviger maar niet zo geleiachtig?

Donderdag

Whatskeburt Augustus Nr 3

Donderdag begon ik mijn dag met heerlijke pannenkoekjes!

Whatskeburt Augustus Nr 3

En s’ avonds maakte ik een broodje kipkerrie met een salade ernaast, lekker!

Whatskeburt Augustus Nr 3

En deze rakker kwam binnen! Ik zat al een tijdje te kijken naar een 50 mm lens maar ze zijn best prijzig. Deze was gelukkig een stukje goedkoper en ik ben er ontzettend blij mee!

Whatskeburt Augustus Nr 3

 

Vrijdag

Vrijdag was een heerlijk thuis dagje. Zo maakte ik onder andere deze gezonde 3 lagen kwarktaart ( recept komt vrijdag online).

Whatskeburt Augustus Nr 3

En ruimde ik mijn kledingkast op. Nooit geweten dat het oprollen van je kleding zoveel ruimte kan besparen! Vanaf nu is dit de manier waarop ik mijn kleding in de kast ga leggen!

Zaterdag

Whatskeburt Augustus Nr 3

Zaterdag ging ik met lief vriendinnetje Marit naar Scheveningen om naar het vuurwerk te kijken. Dit was voor mij de eerste keer maar wat is dat ontzettend mooi! Het enige nadeel is wel dat we er twee (!!!) uur over hebben gedaan om een parkeerplekje te vinden maar ach, dan heb je ook wel wat.

Zondag

En ook zondag was een rustig en relaxed dagje. Samen met vriendlief ben ik nog even op de motor gestapt en voor de rest hebben we het heerlijk rustig aan gedaan.

Komende week is het vriendje jarig, moet ik nodig aan mijn nieuwe website gaan werken zodat ik jullie zo snel mogelijk kan verwelkomen en ga ik te horen krijgen wat de temperatuur verwachting is van het weekend wat ik samen met Marit weg ga via SRPRS.ME. Zo Veel Zin In!!!

En wat gaat komende week voor jullie brengen?

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

5 thoughts on “Whatskeburt Augustus Nr 3

  1. Fijne, vrij rustige week heb je gehad.. lekker! Komende week ga ik niet zo bijzonder veel doen aangezien het weer ook gewoon stom wordt..Daarnaast moet ik gewoon heel de week werken en één dag oppassen op mijn neefje, dan is de week alweer snel voorbij ;-)!
    Femke onlangs geplaatst…Review: Travalo tasverstuiver!My Profile

  2. Raar hoor, dat je niet eens even de moeite neemt op een simpele vraag te reageren. Wil je nou meer volgers of niet? Bij bloggers met duizenden abonnees snap ik best dat ze niet op iedereen kunnen gaan reageren, maar jij hebt een handjevol kijkers/volgers. Ik laat je blog voortaan maar links liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge