Whatskeburt Augustus nr 4

Whatskeburt Augustus nr 4

Whatskeburt Augustus nr 4

Zoals je nu wel van mij gewend bent, blikken we deze maandag weer terug naar wat er afgelopen week gebeurd is. Zo maakte ik taart, ging ik paardrijden en nog veel meer! Kijk je meer naar deze Whatskeburt Augustus nr 4?

Maandag

Whatskeburt Augustus nr 4

Maandag was het tijd om te werken en daarna plofte ik met een katje op de bank. Ik kan er zo van genieten om met ze te kroelen en zeker Marley is een gewillig slachtoffer haha.

Dinsdag

Dinsdag ging ik na het werk snel door naar paardrijden waar ik een lekker pittig lesje reed en daarna bijkletste met ” de paardenmeisjes”.

Woensdag

Whatskeburt Augustus nr 4

Dinsdag op woensdag sliep ik ontzettend slecht en na een paar uur wakker te hebben gelegen ging ik er maar op tijd uit. Het voordeel daarvan is dat ik lekker veel tijd heb voor mijn ontbijt dus dat werden volkorenpannenkoeken!

Donderdag

 

Whatskeburt Augustus nr 4

Donderdag was het nageldag en dit keer koos ik voor witte gellak. Zo lekker fris!

Vrijdag

Whatskeburt Augustus nr 4

Vrijdag was het vriendje jarig en maakte ik al het een en ander klaar waaronder dit heerlijke Oreoijs.

Zaterdag

Whatskeburt Augustus nr 4

Zaterdag vierden wij de verjaardag van vriendlief en ik besloot mijn haar weer eens te krullen. Dat is al best een tijdje geleden en I Like It!

Zondag

Whatskeburt Augustus nr 4

Zondag was de Day After en dat betekent voor mij dat ik niks moet en alles mag. Daarom stap ik na een lekker lichte lunch even op de motor en doe ik de rest van de dag niet veel meer.

Volgende week

Aankomende week word een hele leuke week! Ik mag dinsdag weer paardrijden en donderdag ga ik samen met een vriendinnetje een weekend weg! Daar vertel ik je volgende week veel meer over maar ik heb er super veel zin in!

En wat staat er aankomende week voor jou op de planning?

Liefs

Volg jij De Beautykoffer al?

FacebookTwitterInstagramBloglovinYoutube

5 thoughts on “Whatskeburt Augustus nr 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge